1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge: ‘Challenge Accepted’ (pyjama)

De verzamelbanden Donald Duck zijn uit, het huis heeft een make-over gehad, alle leuke series zijn gebingewatcht, de kledingkast is opgeruimd en de digitale borrels komen je neus uit. 

Het is daarom tijd voor een nieuwe uitdaging: De 1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge van De Orkaan! 

Orkaankrachten en lockdowndeskundigen Bas en Eelco begonnen direct na de persco aan een 1000-stukkige puzzel en zij sporen anderen aan hetzelfde te doen en… ja hoor! De fantastische dochters van Wouter en Irene nemen de handschoen op!

Hierbij een foto van onze dochters, Sanne van 4 en Lotte van 2, die vanmorgen vroeg nog in pyjama al druk aan het puzzelen waren. Samen net geen 1000 stukjes, maar dat mag de pret zeker niet drukken! 

Wouter en Irene Bahlmann zijn natuurlijk apetrots op het tweetal en dat is terecht! Die puzzels zien er hartstikke moeilijk uit! Wat een kanjers! Zal het hen echt lukken?

Ook wensen ze iedereen fijne feestdagen en voor iedereen een mooi en vooral gezond 2022! Puzzelen en kerst is mooi!

Ook knap!

Orkaanredacteur Piet Bakker groeit! Na alle dopamine die hij kreeg van het oplossen van zijn eerste puzzel, is hij nu begonnen aan Hello Kitty. Pittig! #trots

Doe mee! 

Wil jij ook meer dopamine? Maak dan een eigen puzzel en stuur een foto van het resultaat of van de weg ernaartoe! Het liefst dagen we je uit om een 1000-stukjes puzzel op te lossen, maar elke puzzel telt! Mail naar: info@deorkaan.nl ovv ‘1000-stukjes Lockdown Puzzle Challenge’.  

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *