1e of 2e corona-vaccinatie weer zonder afspraak

Tijdens de opschaling van de booster-campagne was het tijdelijk onmogelijk om zonder afspraak een 1e of 2e prik te halen. De toeloop van mensen die dachten zonder afspraak een boosterprik te kunnen krijgen was zo groot, dat de GGD daar tijdelijk mee stopte.

Het leidde tot onaangenaamheden en agressie waardoor de GGD het prikken zonder afspraak tijdelijk stopte. Ook de prikbussen werden niet meer ingezet.

Er wordt opnieuw begonnen met de optie op zonder afspraak de 1e of 2e prik te halen. Dat kan vanaf 6 januari bij de de Sultan Ahmet moskee in Poelenburg 156 in Zaandam van 11 tot 19.00 uur.

Ook is het mogelijk zonder afspraak langs te komen bij de reguliere priklocatie PG1 aan de Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam (van 8.00 – 22.00 uur). Ook bij de andere locaties van de GGD Zaanstreek Waterland in Purmerend en Middenbeemster kan zonder afspraak geprikt worden.

De booster-vaccinatie kan alleen met afspraak.

Op 31 december sluiten de priklocaties om 17.00 uur.

De vaccinatiegraad in Zaanstad – en met name in Poelenburg en Peldersveld – is nog steeds relatief laag en stijgt de laatste weken niet meer.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *