22 maart: open raadsconferentie MAAK.Zaanstad

Hoe gaat Zaanstad eruit zien in de toekomst? Waar gaat er gebouwd worden? Hoe gaat het openbaar vervoer eruit zien? Welke voorzieningen komen er? Waar gaan mensen werken?

De ideeën die tijdens de eerste het MAAK-traject zijn geopperd zijn verwerkt in een houtskoolschets (“een eerste schets van het eindresultaat”) die gepresenteerd wordt in het Zaans Museum op dinsdag 22 maart.

Die houtskoolschets “met daarin ook de gebiedsoverschrijdende thema’s en dilemma’s” krijgen de deelnemers vooraf toegezonden. (wij hebben er zelf alvast eentje gemaakt)
Aanmelden door e-mail te sturen naar MaakZaanstad@zaanstad.nl.

Inloop vanaf 19.00, om 19.30 Opening door burgemeester Geke Faber, daarna de presentatie van de schets van het eindproduct en deelsessies over het eindproduct en de verschillende thema’s. Plenair debat als afsluiting.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Frits Krom

    Ik weet zéker (mocht het mogelijk zijn om b.v. Jacob Honig Jansz. Jr. voor een weekje z’n eigen streek zien te laten hoe het geworden is), dat de man ‘m eigen alsnog dóód schrikken zou en helegaar niks meer herkennen zou, denk je niet? Misschien nog het verloop van de Zaan zelf, maar dan hebben we het wel gehad. En dan praat ik nog geeneens van mensen zoals Aris van der Leij, die diverse industrieën hier stichtte, of Heijndrick Pieters, die Zaandijk stichtte. Nee, laten we maar naar de toekomst kijken en onze dadendrang positief aanwenden, mèt mekaar en vóór mekaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *