50woordenfoto: Parkeertuin…

Parkeertuin…

Tegels eruit, auto erin! Die paar meter naar de parkeerplaats is toch wel een hele wandeling. Alleen spijtig dat de fiets nu niet meer tegen de gevel kan, die moet dan maar tussen auto en lantaarnpaal. Als je trouwens openslaande deuren zou plaatsen kan de auto zelfs in de woonkamer!

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Foto gemaakt in de Van Limburg Stirumstraat in Krommenie.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Rene Minnebo

  ik woon op het oranjeplein en het is met parkeren een drama daar in dat buurtje. mensen hebben 2 of meer auto’s. (prive 2 en dan ook bedrijf auto’erbij) in het straatje op de foto moeten ze de voortuinen weghalen en parkeer vakken maken net zoals in de van hogendorp straat.

  • Rob Dekker (westzaan)

   Als dit wordt toegelaten dan is het eind zoek. De volgende een boot de andere een caravan en ga zo maar door. Er zijn wijken zoals in het kalf,planeten buurt en noem maar op dat de bewoner 100 a 200 meter mogen lopen naar hun woning.Dit toelaten wordt een puinhoop. Klusje voor wijktoezicht.

 • Marco v Vliet

  Opladen thuis nu ook mogelijk.

 • R. de Vries

  Als wandelaar zou ik me echter meer storen aan de fiets die op de stoep geplaatst is.

 • R. Kreuger

  De enige manier om daar te komen en weer weg te gaan is rijden over de gemeentelijke stoep. En dat mag niet. Ook is de bestemming niet parkeerplaats maar tuin. De zaak is zowiezo vergunningplichtig. Dit is een van de redenen waarom zoveel mensen een motorfiets hebben. Kan gewoon in de schuur bij de andere fietsen.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *