50woordenfoto: Sprong achteruit

Sprong achteruit

Op de plek waar ooit Sporthal de Sprong een plek was voor gezond vermaak, vind je nu een slecht getekende pik die ook nog gezogen zou moeten worden, en iets met kanker. Smeerlapperij in een hok waar je je schoonmoeder nog niet heen zou wensen. Neergezet voor ‘de jeugd’.

Hangjongeren…

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij of jij nu en dan van 50 woorden.

Orkaanlezeres Wendy Schippers maakte deze foto in Koog aan de Zaan. Klik voor grotere versie op een scheldwoord naar keuze.

 

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Hier zie je onze eerdere 50woordenfoto’s.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Piet Assen

  Al deze kinderen hebben vaders en/of moeders, bij het langsgaan telden ik zo een 9 jongen en 5 meisjes die in alles wat de jongen uitsloegen aan vuile taal gewoon in meegingen
  Je houdt je hart vast. Wat cultuur zeg
  Hedendaagse TV in een dorp, bah.

 • Jaap Meeuwsen

  Getver.Kan de gemeente daar de hogedrukspuit niet eens even doorhalen ?
  Volgens mij hebben die het hanghok ook neergezet.
  Begrijp wel dat de ” bewoners ” het schoon zouden moeten houden maar ja, denk niet dat je daar al te veel van moet verwachten.

  • Jaap Meeuwsen

   Tja,wat zal ik zeggen. Opvoeding ?
   Maar Piet,gelukkig is het maar een groep,zeker niet de meerderheid van de jeugd. Er is echt nog hoop, zei deze oude man 🙂
   Ook is er natuurlijk grote kans dat de kleintjes na schooltijd daar eens nieuwschierig binnen stappen.
   Kan ook nog link zijn.
   Maar ja, zo lang de gemeente het goede voorbeeld niet geeft en regelmatig bij de afvalinzamelpunten de rotzooi dat er naast ligt ( want uitpuilende containers ) gewoon laat liggen en alleen maar lekker boetes uitdeelt vrees ik dat dit alleen maar erger zal worden.

 • Dick Marinus Sr

  Elke gemeente heeft zo z’n “eigendommen”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *