50woordenfoto: Zandhond…

Zandhond…

Na de living statues en de lichtgevende kerstbeelden, spotte Frits Böckling dit kunstwerkje op de Gedempte Gracht in Zaandam.

Hond met pup, gefotografeerd midden in het maakproces, de steekwagen voor het zand, kwast, troffel en bezem nog bij de hand om de laatste hand aan de hond te leggen.

50woordenfoto

Frits Böckling maakte de foto op de Gedempte Gracht in Zaandam ter hoogte van het Rozenhof.

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Inez Ferdinandus

    Hij komt s’morgens vroeg met de hond. Het is een soort schuimplastic en er is zand opgeplakt. Leegt een zak zand naast de hond en doet alsof de hond helemaal van zand gemaakt is. Maar het is helaas nep. Maar wel grappig dat hij er een leuk bedrag aan overhoud. Je moet er maar opkomen.

  • Ik ben ze(deze hond met puppies) al eerder tegengekomen en weet nu niet of dit nep is en dat er een soort van mal gebruikt wordt, of dat er iedere keer een sculptuur van uit het niets wordt gemaakt. In ieder geval was deze hond ook al te zien op 18 november en 3 augustus. De maker van het “kunstwerk” was bij mij beide keren iemand anders

    https://esteie.nl/2022/11/19/zaterdag-18-november-2022-zandsculptuur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *