Actie! Kerstballen voor de Bullekerk!

Cultureel Centrum Bullekerk is op zoek naar een grote kerstboom en kerstversiering en roept lezers op om hen hierbij te helpen.

Dus heeft u een een 6 meter hoge boom over, of kerstballen, kerstengelen, kerstklokjes, kerstmannen, kersttrompetjes, kerststerren, kerstvogels, kerststalletjes of kerstkindjes… breng ze naar de Bullekerk.

(De kerstversiering willen ze ook nog graag in de kleuren rood of champagne – dat is een soort van lichtbruin dachten wij, maar volgens één van onze lezers is het ‘zacht witgoudgeel‘.)

De kerstboom komt op het voorplein van de kerk en moet minimaal 6 meter hoog zijn. Wij doneerden de bovenstaande (willen wel graag DE ORKAAN in neonletters boven op de kerk.)

De Bullekerk “wil met de Kerstdagen een plek zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een fijne kerst kunnen beleven. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag, biedt de organisatie een uitgebreid programma, passend bij Kerst. Het sfeervol ingerichte voorplein moet een uitnodiging zijn om naar binnen te gaan en te genieten van de mooie kerstsfeer in de kerk” (op 1,5 meter natuurlijk).

Langsbrengen kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur bij de zij-ingang van de Bullekerk, ingang Tuinstraat. Kerstversiering brengen kan tot uiterlijk 4 december.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *