Afscheid wethouders Zaanstad (video)

Gisteren werd in het Zaantheater geproost op het oude college dat van 2018 tot 2022 het stadhuis bevolkte. Daarbij werd ook afscheid genomen van vier wethouders. 

Rita Noordzij, Songül Mutluer, Hans Krieger en Annette Baerveldt komen niet terug in het nieuwe college. 

Wij zochten ze op en, ook scheidend, wethouder Rob Berkhout van Wormerland trad op als gastheer/presentator: 

PS Rob Berkhout, we zoeken nog krachten! 

Lees ook: Ben ik in beeld? (foto’s afscheid wethouders Zaanstad)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Marjanne den Hartog

    Beste mijnheer Krieger ik heb maanden geleden een brief geschreven, nooit een reactie op gehad. Een telefoontje gewaagd er moet nog steeds teruggebeld worden. Maar besef U wel hoe belangrijk Fred voor de vrachtwagenchauffeurs is.
    Nee blijkbaar niet. De industrieterreinen worden groter en groter. In Zaandam kunnen we als chauffeurs terecht bij Jut en Jul en bij Fred. De grote ketens weren chauffeurs, of er is een slagboom of alleen een parkeerplaats voor luxe wagens. Fred is voor een hoop chauffeurs ern rustpunt, maar ook worden daar vrachtbrieven doorgegeven naar de volgende chauffeur. Fred ben mij telefoonkabel vergeten. O kom maar ik laad de telefoon wel op, kun jij laden in die tussentijd. Beseft U wel hoe belangrijk deze 2 gelegenheden zijn voor ons. Is het grote geld nu echt zo belangrijk. Bent U echt afhankelijk van die paar vierkante meters waar Fred staat. Denk eens met Uw hart en geef deze ondernemer zijn stekkie. En denk ook eens aan de chauffeurs die al op zoveel plaatsen geweerd worden. Denk eens als mens, en ga eens niet voor het geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *