Afscheidscadeau voor Dick Emmer: de handzame Cultuurcluster-Tijdlijn 2014-2017

Vandaag begint oud-D66-wethouder Dick Emmer als gemeentesecretaris in Hilversum. En –hoewel hij te kennen heeft gegeven dat De Orkaan volgende week niet welkom is op zijn afscheidsfeestje- we zullen hem missen!

Hij maakte de vier jaar niet vol, toch schreven we in de afgelopen tijd meer dan honderd artikelen waarin hij voorkwam.

Qua dossier steekt zijn Cultuurcluster er met kop en schouders bovenuit. Voor een nieuwsmedium als De Orkaan is het Cultuurcluster het beste wat Zaanstad had kunnen overkomen, maar we kunnen ons voorstellen dat het voor Dick niet altijd even prettig is geweest. Zo noteerden wij:

Ruzie met de NS, een nieuwe coalitie, een demissionaire wethouder die nog even iets regelde, plannen, verzet, discussies, aanbestedingen, overschreden budgetten, propagandafilmpjes, artist impressions, een referendum, handtekeningen, onderzoeken en zoekgeraakte documenten… en zo kunnen we nog even doortypen, maar dat doen wij niet. In plaats daarvan hebben we als afscheidscadeau een overzichtelijke tijdlijn gemaakt. Voor een volledig scherm klik je hier.

4 Reacties op Afscheidscadeau voor Dick Emmer: de handzame Cultuurcluster-Tijdlijn 2014-2017

  1. Henk Luijt schreef:

    Grappig dat dit bericht naast het bericht over gebouw 8 op het Hembrugterrein staat. Een half miljoen voor behoud van een monument en ca. 40 miljoen voor het Cultuurcluster. Je kunt het niet vergelijken, maar duidelijk is wel dat de prioriteiten verkeerd liggen. Er zou veel meer aandacht moeten zijn voor monumentenzorg.

  2. Dick Emmer schreef:

    Dank voor het overzicht. Wat mij betreft is De Orkaan welkom hoor, volgende week.

  3. fred van gelderen schreef:

    Wat een gedoe over nix. Snap er nix van, van dit. Moet een persoonlijk iets zijn tussen Orkaan en Emmer. Misschien is door De Orkkan De Emmer wel overgelopen. Zou me niets verbazen, in deze. Ik heb er totaal geen verstand van, maar het is een gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *