AH bij AH (tijdelijk)

Albert Heijn (Ahold) krijgt van Zaanstad vergunning om voor 6 maanden een “tijdelijke mobiele winkel op het bordes van het hoofdkantoor” van Ahold Delhaize aan de Provincialeweg 11 in Zaandam te plaatsen.

Tot begin september kunnen belanghebbenden bezwaar aantekenen. De ’tijdelijke winkel’ is overigens alvast op het bordes geplaatst.

Voorlopig staat de winkel nog een soort van onzichtbaar te wezen onder een wit zeildoek. Of het onthuld zal worden voor de termijn van bezwaarmaken (3 september) afgelopen is, hebben we niet kunnen achterhalen.

Binnen het hoofdkantoor is ook al een AH To Go te vinden, en onlangs opende een AH To Go op de nieuwe spooroverbouwing bij station Zaandam.

Hieronder nogmaals de winkel onder de hoes (klik voor vergroting).

 

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Jaap Meeuwsen

  ” Tot begin september kunnen belanghebbenden bezwaar aantekenen.
  De ‘tijdelijke winkel’ is overigens alvast op het bordes geplaatst.
  Typisch een AH-tje, eerst doen en dan kijken of het mag.
  Zie overigens het nut niet zo van een winkel(tje) op die plek of het moet al voor het personeel zijn maar dan kun je het beter achter op de parkeerplaats neerzetten.
  Maar goed, als het op vergunningen aankomt doet AH het altijd goed.

  • Bruce Latham

   Je reactie is een beetje misplaatst: ze hebben de vergunning al. Ze mogen het dus plaatsen. Er bestaat nog wel een kans dat mensen bezwaar maken – als de vergunning onterecht verleend blijkt te zijn, en bezwaar (of later beroep) gegrond is, zullen ze het weer weg moeten halen. Op dit moment zijn zij gewoon gebruik aan het maken van een geldige (maar nog niet onherroepelijke) vergunning.

   • Jaap Meeuwsen

    Dat is dan niet helemaal duidelijk uit het bovenstaande stukje.
    Daar staat ” Ahold krijgt van Zaanstad vergunning….”
    Dat is niet helemaal hetzelfde als dat ze hem ook al hebben.
    Maar goed, ik ben nog van de generatie dat je de vergunning aanvroeg, wachtte op eventuele bezwaren, daarna de vergunning ja dan nee afgeven. Minder kans op scheve gezichten en goedkoper ook nog mocht het foutlopen, hoef niet alles weer wegtehalen.

 • Ben Jansen

  Ik snap er niets van, wat maakt het eigenlijk uit? Wel vergunning geen vergunning? Wie gaat daar heen? Waarom? En dan is het nog tijdelijk ook? Ik dacht dat ze de entree gingen renoveren onder een tent? Hou op en laat gaan, verder met ons leven. Tegen de tijd dat je bezwaar hebt aangetekend, als je dat al zou willen is de Ontdempte Gracht al weer Gedempt……Laat los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *