AH to go aan de A8 bij Oostzaan

Albert Heijn en BP hebben een AH to go geopend in het BP-tankstation aan de A8 in Oostzaan. Het was de tweede vestiging van een serie van zes van dergelijke nieuwe formules.

Begin september werd de eerste in Nieuwerkerk aan den IJssel geopend, er komen ook vestigingen in Amsterdam (Nieuwe Hemweg), Deventer, Nieuwegein en Rijswijk.

In de shop zijn meer dan 1.300 producten te koop die bij de scan&go-kassa’s kunnen worden afgerekend. Ook is er een bol.com afhaalpunt.

AH to go, heeft zo’n 60 vestigingen in drukke winkelstraten, op stations en op Schiphol. Zaandam heeft ook een to go, maar die is in het hoofdkantoor, dus niet voor gewone stervelingen te bezoeken.

In 2015 werkte BP samen met de Britse retailer Marks & Spencer in Nederland, die formule mislukte. AH experimenteerde eerder zonder veel succes met Shell en Esso.

AH to go, dat nu circa 60 vestigingen uitbaat in drukke winkelstraten, op stations en op Schiphol.

De foto (van AH) is helaas niet van BP-Oostzaan maar uit Nieuwerkerk aan den IJssel – dus wie een mooie foto van de nieuwe Zaanse vestiging heeft: graag opsturen naar deorkaan@gmail.com.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Lukas

    Jezus wat n slechte toko!!!
    Croissant is te koop, maar vraag niet om ham en kaas want dat kan er niet op!! Regels van ah sorry!!!
    Broodje ham/kaas kan ook niet het is ham of kaas antwoord de dame.
    Nou ik kom hier niet meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *