Anneke van Dok: Offline

Dit is dus GEEN (sorry voor de hoofdletters) column van Anneke van Dok. En – zoals kenners zullen weten – het is ook helemaal geen dinsdag, de vaste Anneke-dag.

Ze stuurde wel een berichtje. Ze was op vakantie, en ze had en column klaarstaan, maar niet genoeg wifi-bereik om het te versturen vanaf haar laptop.

Door Piet Bakker

Ik heb tot gisteravond 23:59 uur zitten te wachten maar de column kwam niet. Hemelsbreed zat ze helemaal niet zo ver, en waar ze eerder probleemloos columns uit verre buitenlanden stuurde, lukte het niet vanaf de Noord-Hollandse camping.

Geen wifi. Eigenlijk waren we wel een beetje jaloers. Geen wifi, dat is pas vakantie. Geen ge-app onder het eten, niet om de haverklap het nieuws en je mail checken. Niet stiekem je laptop pakken om toch wat te werken. Geen wifi. Wel rust.

Als u de komende weken plots een Orkaan zonder vers nieuws ziet, weet u het alvast: geen wifi op de camping. We kunnen niet wachten.

Toch iets van Anneke lezen? Klik op de pijl.

Foto: Orkaan-archief (camping in Noord-Hollandse duinen)

Deel dit artikel:

3 reacties

 • P. Hoogkamer

  Beste mevr. van Dok,
  Allereerst een heel fijne vakantie in het niets.
  Weg van de drukte en de ruis en waan van de dag.
  Vakantie ook een tijd van bezinning. Ik wilde U een welgemeend advies geven; Aanhalen van uw werkzaamleven in een stukje voor de Orkaan kan veroorzaken dat oa ik me iets herinneren.
  29 juni. U haalt Vlissingen aan , als.stadscentrum voorbeeld. Stapten toen niet het voltallige B en W op vanwege dit herstel plan? naar mijn Herinnering was U doen de B.?
  misschien is daarom het deelnemen aan een denk tank voor het centrum zaandam wat gevoelig.
  Ik wens U heelveel plezier en een mooie zomer toe met vriendelijke groet

 • Ruud Koopman

  Nou, wij denken dat mevrouw van Dok op de verkeerde plaats is gaan staan. Want de WiFi is op meeste plekken prima op diezelfde camping.

 • Anneke van Dok

  Uw opmerking heeft mij geraakt, maar dat wist u al toen u hem schreef. U bent slecht geïnformeerd over de denktank waarvoor ik was uitgenodigd. Ik trok me terug, omdat ik mij daar inderdaad niet op mijn plaats voelde. Ik beperkte me tot een (positieve column)
  Het debacle in Vlissingen ging NIET over het kernwinkelgebied, maar over het Scheldeterrein.
  Toch met vriendelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *