Anti-corona-stress bus (de party ambulance) in Westerwatering

Priscilla Swinkels en haar vriend Robert zagen een corona-lichtpuntje in Westerwatering.

Geen late kerstverlichting maar een Anti-Stress bus (Party ambulance) van de Haagse volkszanger John Medley.

Hieronder haar verhaal:

“Samen met mijn vriend Robert was ik op maandag 15 maart naar de Albert Heijn Langewijde in Westerwatering geweest. Toen we terug naar huis fietsten hoorden we hele luide muziek en gingen we op het geluid af. Plots zagen we aan de overkant van de gracht deze bus staan: de anti-Stress bus (de Party ambulance).

Doordat ik de foto inzoomde kon we lezen wat er op de bus stond. Er werd een persoon verrast voor zijn verjaardag. Het ging om René die in Westerwatering woont (gefeliciteerd René!).

Er werd live muziek gezongen en werd er gezellig mee geswingd door de mensen die kwamen kijken. Deze Anti-Stress bus is bedacht door Haagse volkszanger (die de live optreden gaf) John Medley. Daar kwam ik pas later achter.

Doordat de mensheid er nu niet op uit kan door de Corona crisis lanceerde John de Anti-Stress bus (Party Ambulance) voor mensen die hem willen boeken voor verrassingen voor buitenoptredens, en tourt John nu met zijn eigen bus rond. Zo gek om te zien, maar zo’n mooi gebaar. Wat werden we hier vrolijk van en alle andere mensen. Het was zeker een licht puntje in deze o zo nare tijd.

Zo gek om te zien, maar ook weer ongelooflijk mooi.”

Door Priscilla Swinkels

oznorTO
Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *