Asfaltarmoede Assendelft opgelost? Euh…

Je kan van alles beweren over onze gemeente, maar het is niet zo dat er niets gebeurt!

Zo’n twee weken terug plaatsten we een stukje over de fietsbrug langs de Communicatieweg ter hoogte van de scouting in Assendelft. Het wegdek was bijzonder slecht, maar dat werd ‘opgelost’ door wat pleistertjes van asfalt die de boel niet direct gladjes lieten verlopen. 

Alleen mensen met een sterke maag, strakke sluitspieren en een avontuurlijke inslag kwamen de brug vrolijk over.

Gelukkig was er deze week weer activiteit. 

Nee, het brugdek werd niet vernieuwd. Maar de stukken asfalt werden wel min of meer aangesmeerd zodat je er nu overheen kan zonder er wandelende nieren aan over te houden. Toch blijft het bobbelen en hobbelen en fraai is het niet. We durven het zelfs lelijk te noemen…

Marijke Roepert mailde ons de foto’s:

Marijke Roepert
Deel dit artikel:

5 reacties op Asfaltarmoede Assendelft opgelost? Euh…

  1. Rien Gooijer schreef:

    Heb 38 jaar in assendelft gewoont het probleem met de brug kan ik ging er regelmatig met de racefiets over en ja wel het geld van de assendelfers willen ze wel maar een bruggetje maken homaar de brug ligt niet in zaandam he want daar gaat al het geld heen met dat afschuwelijke gemeentehuis zit maar een ding op de brug in fik steken dan moeten ze wel.

  2. Pieter Jongkind schreef:

    Ik fiets door heel Nederland. Zo slecht als bij deze brug ben ik het nog niet tegengekomen. Treurig, miljoenen naar het asfalt voor auto’s, maar de fietsers komen hier wel heel erg slecht weg. Als je al geen hernia hebt, dan krijg je er hier een van.Foei Zaanstad/provincie!

  3. Stephan van Hienen schreef:

    Maar hoe zit het dan met de vergunning die vorig jaar verleend is om de brug te vervangen?

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *