Auto crasht in Wormerveer 

Vannacht – 27 september -, net voor 1.00 uur gebeurde er een eenzijdig ongeluk op de Wormerveerse Wandelweg ter hoogte van sportschool BigGym.

Een bestuurder kwam uit de richting Zaandijk, toen hij de macht over zijn stuur kwijtraakte. Daarbij vloog hij ondersteboven over de heg die de N203 scheidt van de parallelweg en het fietspad, daar belandde hij weer op z’n pootjes (banden). 

De automobilist raakte bij het ongeluk gewond, hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De auto is niet meer te herstellen, de berger nam hem mee. 

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Jaap Meeuwsen

  Wordt vervolgd.
  Wederom eenzijdig…..je zult er maar fietsen.
  Hoe hard rij je daar normaal ?

 • Thomas Bredenbeek

  Dit geld voor de hele provinciale weg vanaf oud koog tot en Wormerveer. Anders dan de naam zegt is deze weg va de hempont Zaandam tot Wormerveer van de gemeente.

  De situatie is hetzelfde in koog a/d zaan en Zaandijk. Kinderen die ernaast fietsen naar school, afgeweken snelheid binnen de bebouwde kom van 70 ipv 50 gescheiden door een haag, zonder plaat of vangrail.

  Verantwoordelijkheid van wegbeheerder Zaanstad.

  Provincie heeft het wel begrepen. Die heeft het stuk vanaf Wormerveer tot en met krommenie. Dit stuk is 50 met constructieve schermen en vangrails.

 • Bert Versteeg

  Op de Wandelweg is de maximum snelheid 50 km/u.
  Maar dit is het derde éénzijdige ongeval binnen een week tijd in Zaanstad en weer in de nacht.
  Het wordt tijd dat de politie eens snelheidscontroles gaat houden in de nachtelijke uurtjes want automobilisten weten dat er `s avonds en `s nachts niet wordt gecontroleerd op snelheid.
  Nu is het herfst, de blaadjes vallen weer van de bomen en in combinatie met regenachtig weer kan dat tot gevaarlijke situaties ( je raakt bijvoorbeeld makkelijk in een slip) leiden,.

 • Louis Dirksen

  Schandelijk, die overstekende bomen, verkeerszuiltjes en benzinepompen. Als nachtscheurder heb je geen enkele kans tegen deze zondaars.

  Tijd dat de politie eens gaat controleren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *