Auto’s vast in het Vijfhoekpark

Wij wisten – daar zijn we heel eerlijk in – niet dat je met je auto in het Vijfhoekpark kan komen. De jongen dame in de Mercedes-Benz C 180 wist dat wel. Hij Ze wist alleen niet goed hoe hij ze er eruit moet komen en dat is een probleempje.

Vanmorgen schreven we het volgende (nav het verhaal van twee verschillende getuigen):

Wat is er gebeurd? Even van horen zeggen, maar we hebben dat nog niet kunnen checken: de mannen vierden een feestje in het park (achter de Benz staat nog een auto vast), raakten van het padje en de politie kwam erbij. Een rijbewijs zou ingenomen zijn, de auto’s stonden er vanmorgen nog.

We hebben de politie inmiddels gesproken: zij vertellen dat het om een persoon zou gaan die een verkeerde afslag heeft genomen.

Dat levert alleen maar meer vragen op: welke afslag? Hoe dan? en wat doet de auto achter de Mercedes? Vragen, vragen…

“You can check out any time you like
But you can never leave”

Deel dit artikel:

26 reacties

 • Robert Koopman

  Leuk speelgoed voor de hooglanders.

  • Sylvia Corzilius

   Van dit bericht klopt helemaal niets! Het is een vrouw van over de 50 geweest die verkeerd is gereden en schrok van de hooglanders. Volgende keer eerst checken en niet een leuk verhaal verzinnen.

   • Ria Gijssen

    Ha ha ha ha…….

   • M. vd Poel

    Ik heb gehoord dat ze Poelenburg had ingevoerd op haar TomTom, en dat ze die volgde. Vervolgens kwam ze de Hooglanders tegen, en dacht dat ze in Schotland zat.

    • Sylvia Corzilius

     Heb je weleens bedacht dat die andere auto’s daar stonden om te proberen de auto eruit te trekken,omdat het bergingsbedrijf hier niet kon komen. De politie is ter plaatse aanwezig geweest en is heeft ook nu een verklaring aan de journalist gegeven. Helemaal geen sprake van strafbare feiten of iets dergelijks!

   • D Blom

    U heeft helemaal gelijk! Ik en mijn vriendin waren er toevallig gister bij, zijn een paar uur bij de vrouw gebleven en haar zoon en diens vriend. Wij moesten helaas voor de baby richting huis maar hoopten dat alles goed voor haar is afgelopen. Ze was erg van slag en wij vragen ons al de hele dag af hoe het met haar is.

 • Edwin van Raaphorst

  Net naast de Bushalte (Crematorium) is een Service Ingang groot genoeg voor voertuigen. Geen idee of daar staat of je er met “gewone” voertuigen in mag rijden of niet … maar het hek staat meestal wel open …

  • De Orkaan

   Auto kwam vanaf ander kant (tenzij er een rondje is gereden).

   • Rob van Heerden

    Als hardloper heb ik gemerkt dat zins covid de “zogenaamde sporters” het liefst de auto daar voor de deur zetten en zijn ook meestal de wat duurdere modellen .
    Zijn ook nogal boos als je het hek voor ze dicht gooit , maar volgens mij nog steeds verboden voor AUTOS.

 • Ton Lameijer

  Tien keer raden wat voor jongens er in zaten!

 • Petra Lodewijk

  Daar heb ik maar 1 woord voor: Sukkels!

 • Corine Lust

  Jaren geleden sprak ik een groepje jongens aan die met de auto aan de waterkant stonden. Toen ik vroeg waarom ze met de auto in het park stonden kwam er niet meer uit dan “nachtvissen!!” De halve gare vonden het volstrekt normaal om met de auto aan de waterkant te staan en vonden mij heel vervelend aangezien ik ook nog een grote bek kreeg. Het is mogelijk om met een auto in het park te komen. Aan de achterzijde van het park is een sportbedrijf dat net in het park gevestigd zit. Voorheen stond er een hek en was het hek op slot maar tegenwoordig niet meer. Lijkt mij een heel goed idee om het hek weer in ere te herstellen en de eigenaar van de sportvoorziening een sleuteltje te overhandigen van het hek. Het kan toch niet zo zijn dat een park waar we jaren geleden grote moeite voor hebben gedaan om dat te behouden door een stelletje prutsers die op miraculeuze wijze hun rijbewijs hebben gehaald de boel verzieken? “Ik wist niet dat je hier niet met de auto mocht komen” is net als “ Ik had hier geen actieve herinnering aan”.

 • Welke sensatiebeluste reporter heeft dit artikel uit zijn duim gezogen? Een Mevr. van 50 jaar, welke materialen kwam bezorgen is per abuis verkeerd gereden en in paniek door de hooglanders van de weg geraakt. Je kan toch geen artikel meer geloven op deze manier. Bah, die reporter moet zich DIEP schamen.

 • Erik Schouten

  Een vegissing of niet, een passende taakstraf lijkt me wel op zijn plaats ontdoe het hele park maar eens van al het zwerfafval

  • Johan de Vries

   De politie is nooit ter plaatse geweest. (Leugen 2) Dat was handhaving en die hebben de berger gebeld en daarna nog een berger omdat de kleine er niet bij kon komen over de brug.

   Jullie wilden het liever zelf doen, maar het lukte Bert niet, weet je nog…

   • Sylvia Corzilius

    Politie is wel degelijk ter plaatse geweest en hebben nu ook een verklaring aan de journalist gegegeven.

    • Johan de Vries

     Politie rijdt niet in een busje van handhaving. Maar maakt mij niet uit.

     Succes, hoop dat je trots bent op jezelf

     • Sylvia Corzilius

      Politie was er al voor de handhaving. Ben jij soms van 18.00 tot 2.00 uur ’s nachts aanwezig geweest?

 • Bauke Ramm

  Rijbewijs van Sylvia afpakken lijkt mij het beste.

 • Lol, waarom deze Duitse grasmaaier in het park?. Ongelooflijk verhaal, lijkt wel dealers. Vreemd verhaal toch? Geen zuivere koffie… EN dagelijks lach ik me suf van zulke stomme handelingen. EN hebben de hulpdiensten wel 1,5 meter afstand gehouden van elkaar, anders nog langer in die ellende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *