Ben jij een koopjesjager? Hier 3 tips!*

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Tripplo.

Vind jij het ook zo geweldig wanneer je een droomjurk hebt gekocht voor een klein prijsje? Kun je nog maanden nagenieten van de blouse die je voor een paar euro hebt weten te bemachtigen? Je bent niet de enige! Heel veel mensen houden van koopjes jagen. Er is toch niets leuker als er enorm goed uit te zien en alsnog een volle bankrekening te hebben? Als dit ook voor jou geldt, dan is dit artikel zeker voor jou. We hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet die je erbij kunnen helpen om de goede koopjes op de kop te tikken!

Time capsule wardrobe

Er zijn veel manieren waarop je geld kunt besparen als je kleding koopt. Ten eerste, is het van belang om impulsaankopen zoveel mogelijk te beperken. We raden je aan om alleen aan te schaffen wat je echt nodig hebt. Zo voorkom je dat je onnodig geld uitgeeft. Een handige manier hiervoor is om eens te kijken naar het concept van een ‘time capsule wardrobe’. Dit is een manier waarop je je aankopen in grote mate zult beperken. Het idee hiervan is dat je per seizoen je kledingkast samenstelt met een beperkt aantal items (meestal rond de 40 stuks). Hier is alles bij inbegrepen; broeken, shirts, riemen etc. Alleen ondergoed en sierraden hoef je niet mee te rekenen. Het is dus van belang dat ieder item goed te combineren is met de andere items. Als je dit principe aanhoudt, zorg je er dus voor dat je nooit een impuls aankoop doet!

Maak gebruik van kortingscodes 

Daarnaast zijn er verschillende websites die een hele hoop aan kortingscodes hebben verzameld. Zo weet je precies voor welke winkel er een kortingscode beschikbaar is. Dit is een eenvoudige manier om geld te besparen, het kost namelijk heel weinig moeite. We raden je zeker aan om eens een kijkje te nemen op dit soort websites. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Bonprix kortingscodes van Tripplo. De codes hebben niet alleen betrekking op kleding. Je hebt ze ook voor leuke producten of dagjes weg!

Sale, sale, sale!

Een andere tips is om flink gebruik te maken van de sale periode. Zo kun je aan het einde van de zomer alvast inslaan voor volgend jaar. Ook kun je aan het einde van de winter juist het beste een nieuwe winterjas voor volgend jaar aanschaffen. Dit voelt misschien een beetje gek, maar je zult op deze manier werkelijk honderden euro’s kunnen besparen. Wel raden we je aan om bij deze tactiek te gaan voor kleding en spullen die tijdloos zijn. Zo voorkom je dat je iets alsnog niet draagt, omdat het een jaar later eigenlijk niet meer in de mode is.

* De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze commerciële bijdrage.

Deel dit artikel: