Best-verkochte auto’s in Zaandam

Voor het eerst in een paar jaar eindigde de autoverkopen van nieuwe auto’s in de plus in Nederland. In Zaandam wisselde ook meerdere inwoners van auto. Wij hebben een lijstje gemaakt met de best verkochte auto’s in Zaandam.

Wie weet kan je er inspiratie uit opdoen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Een nieuwe elektrische auto moet ook goed verzekerd worden.

Kia Picanto

De nieuwe Kia Picanto doet het uitstekend in Zaandam. Het is een echte stadsauto met een sportief design en laag verbruik. Vanaf € 13.495 kan je al een instapmodel aanschaffen. Dit laatste zal ook de reden zijn waarom de auto zo populair is.

Ford Focus

Ben je juist op zoek naar iets meer ruimte voor een groeiend gezin? Dan kan je een Ford Focus overwegen. Vanaf € 25.000 is de auto van jou en het was één van de populairste modellen in 2019. De auto oogt sportief en betrouwbaar. Het nieuwe model lijkt het uitstekend te doen in 2020.

Kia Niro

Opnieuw doet Kia goede zaken in Zaandam want in het lijstje staat ook de nieuwe Kia Niro. Een leuke auto om te zien en een vanaf prijs van € 29.495. Het is een ruime auto en zelfs de best verkochte hybride van Nederland. Dankzij een hybride automaat bespaar je ook nog eens op de brandstofkosten. De ruime kofferbak is ook ideaal voor het complete gezin. Voor liefhebbers van elektrische auto’s is er nog een favoriet in opkomst namelijk de E-niro.

Opel Karl

De Opel Karl doet het ook verrassend goed in Zaandam. Het is een fijne compacte stadsauto en dit is natuurlijk fijn in Zaandam. Dankzij 5-deurs kan iedereen ook gemakkelijk instappen. Daarnaast zitten er een hoop snufjes op de auto ondanks het compacte model. Het is de kleinste Opel die verkrijgbaar is.

Renault Clio

Nog zo’n kleine stadsauto die het uitstekend doet in Nederland is de Renault Clio. In Zaandam zien we de kleine auto ook regelmatig rondrijden. Dankzij de lage instapprijs doet de auto het uitstekend. Daarbij is het verbruik laag en betaal je relatief weinig voor het onderhoud.

Toyota Aygo

In Zaandam scoren de kleine stadsauto’s uitstekend en dit is wel begrijpelijk. Zo zagen we ook het aandeel van de Toyota Aygo stijgen. Vanaf € 12.095 kan je zelf al eigenaar worden van een nieuwe Aygo. Daarbij is de auto lekker zuinig en compact waardoor hij super wendbaar is in de stad. Zelfs in de smalle straatjes weet hij z’n weg te vinden. Met een laag verbruik en lage onderhoudskosten is dit een prima aankoop in 2020.

Autoverzekering voor je nieuwe auto

Ben je van plan om in 2020 van uit te wisselen? Dan kan een autoverzekering vergelijken ook handig zijn. De verzekering hoort naast het onderhoud ook bij de vaste lasten. Zo betaal je elke maand een vast bedrag voor de verzekering. Toch kan er een groot verschil zitten tussen de verschillende verzekeringen. Het kan de moeite waard zijn om dit te vergelijken voor je een auto aanschaft. Je weet zo precies wat je nieuwe auto gaat kosten!

Partnerproductie i.s.m. Twenty Four Webvertising B.V.

Deel dit artikel: