Bestuurder verliest macht over het stuur en verstand 

Vanmorgen rond 8:45 uur raakte een bestuurder van een auto in een bocht in een slip. Hij verloor de macht over het stuur en de auto belandde op z’n kop. Dat gebeurde op de Albert Heijnweg in Zaandam.

De politie was er snel bij en de man leek niets te mankeren. Maar tijdens de ondervraging sloegen plots zijn stoppen door en hij viel de politiemensen aan. Twee agenten wisten hem op de grond te krijgen waarna hij geboeid werd afgevoerd naar het bureau. 

De auto is onherstelbaar beschadigd. 

Deel dit artikel:

7 reacties

 • Maggie Wildeman

  Hier gebeuren vaker ongelukken.
  Buiten het feit dat men hier vaak veel te hard rijd is de bocht erg glad.

 • Een regio college racer!
  Tijd voor meer controle op snelheid richting en op de houtveldweg racebaan

 • Rens Kamminga

  Misschien toch nog even het kenteken op de eerste foto blurren. Ze hebben hem al netjes aan de kant gezet. Ook hier is de privacywetgeving van kracht.

 • Willem grunewald

  Het enige wat je de schuld kan geven i de snelheid woon er 80 meter vandaan

 • Peter Blokker

  bestuurder verliest macht over stuur en zijn verstand, ik hoop voor hem dat ze het wel weer gevonden hebben

 • Mevrouw Visser

  Het ongeluk was al rond 8.15 gebeurd, ik reed er langs op de tegenovergestelde rijbaan toen het echt net gebeurd was. Er stonden al diverse fietsers/voorbijgangers en 2 automobilisten bij, waaronder een postnl bezorgbus, om te helpen. Hulpdiensten waren er nog niet. Omstanders keken heel bezorgd, de bestuurder heeft super geluk dat hij niks mankeert. Gelukkig ook geen andere auto’s geraakt of andere onschuldige verkeersdeelnemers. De auto’s op de foto waren beslist niet bij het ongeval betrokken en zijn ook later gearriveerd. Het is een listige bocht maar als je die normaal neemt kan je echt niet zomaar op de kop belanden! Ik wil niet oordelen, want heb het ongeluk zelf niet live zien gebeuren, maar bij dit eenzijdige ongeval lijkt er wat anders in het spel dan alleen een wat natte weg…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *