Beveiliging in centrum Zaandam en Wormerveer

Zaanstad heeft sinds afgelopen donderdag gezorgd voor beveiligers die mensen op de markten van Wormerveer en Zaandam en in het centrum van Zaandam, wijzen op de looproutes.

Echt agressieve reacties hebben de medewerkers van DEV Security uit Wormerveer nog niet gehad, maar dat komt misschien omdat ze niet verplichten maar vriendelijk vragen. DEV-manager Daniel zegt:

‘Over het algemeen is er begrip en krijgen we complimenten als we mensen wijzen op de looproutes. Een enkeling vindt het onzin. We zeggen niet dat het moet, maar vragen het beleefd: ‘het zou fijn zijn als…’ We zijn als bedrijf best bekend in de Zaanstreek en dat zou ook kunnen helpen.’

Deel dit artikel:

9 reacties

 • M. van Dalen

  Vandaag op de Gracht gezien voor Intertoys, Ze liepen bijna tegen de mensen aan die verkeerd liepen ze deden niets! weggegooit geld!

 • Hans Hoeve

  Ik zag ze zaterdag ochtend staan. Gezellig bij de Bruna voor met de telefoon spelen i.p.v. mensen op de gracht te wijzen op het feit dat ze aan de verkeerde kant liepen. En dat waren er op dat moment behoorlijk veel. Later op de markt was er een derde collega bijgekomen, ook gezellig met elkaar kletsend. Geen enkele activiteit waargenomen om corrigerend op te treden. Kan natuurlijk later wel gebeurd zijn maar ik ben toch geneigd om te denken “weggegooid geld “

 • Jaap Veldman

  Heb ze eerder ook op de Dam gezien aantal weken terug , beetje lopen klooien met de vrouwelijke bediening. Weggooid geld .😡

 • Dirk Jan Molenaar

  Was de azijn weer in de aanbieding? Het is ook niet snel goed. Vandaag heb ik ze voor het eerst gezien, de beste beveiligers deden keurig en op een nette manier hun werk.

 • Finy Schreuder

  Helemaal mee eens, lekker keuvelen fietsende mensen gewoon nakijken. Ik vraag mij af waar wij politie en handhavers nog voor nodig hebben, gewoon gezellige keuvelaars neer zetten met een koffie standje….

 • Dévon Valies

  Vind ze prima hun werk doen. Huur ze altijd in! Sprak er laatst eentje, wat mensen allemaal roepen ‘NSB’er’ tot aan andere dingen als ze mensen de juiste richting willen wijzen. Gaat helemaal nergens over. Ze doen ook gewoon hun werk en als ze pauze hebben oid dan wordt er gejankt dat ze niks doen, momentopnames.

 • Fred Blijestein

  Zij hebben nog steeds de zweem van “Melkert baan” om zich heen hangen,dat was een gecreëerde baan voor langdurig werkelozen,die ondanks een massale vraag naar werknemers nooit aan de bak kwamen. Helaas worden zij nog steeds vaak als losers gezien, maar gezien not acties zoals vermeld doen zij niet veel om hun imago op te vijzelen. Het is idd jammer genoeg waar dat zij meer belangstelling hebben voor elkaar en hun telefoon dan voor beroepsmatige activiteiten

 • Sophia Heaton

  Ben erg blij met extra ondersteuning van deze beveiligers. Mensen reageren zeer agressief wanneer je ze vraagt om zich aan de maatregelen te houden. Ik weet uit ervaring dat ze er voor ons zijn als je het nodig hebt. De beveiligers geven mij iig een veilig gevoel.

 • Dennis van der Poel

  Ik liep zelf tegen de richting in, ben netjes aangesproken door de heren van de beveiliging. Ik was er op tegen omdat het niet verplicht was. Na een duidelijk net en helder gesprek ben ik gaan meewerken en heb begrip kunnen tonen. Jammer van ons ondankbare volk dat altijd commentaar heeft. Ze doen hun werk.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *