Bolkes stopt op Stadhuisplein

“Met pijn in ons hart hebben wij besloten per 1 juni met de winkel te stoppen” laat Bolkes Lifestyle (Gifts, Fashion & More) via Facebook weten, maar: “we hopen jullie nog wel even te zien voordat we dichtgaan.”

Lezers vinden het ‘Jammer, vreselijk jammer, ontzettend jammer, erg jammer, super jammer en heel jammer”. Maar over drie maanden gaat de zaak dicht.

Het is dus te huur: “ben jij geïnteresseerd in dit leuke winkelpand neem dan contact met ons op deze winkel is ook zeer geschikt voor kapsalon, nagelstudio, schoonheidssalon.” Bolkes is een ‘zusje’ van de snackbar aan de Westzijde (maar dan zonder snacks).

Eerder verdwenen ook SugarStars, HoogHuys Delicatessen en Wonder’s To Go. Simit Sarayi, de VVV (sorry: Zaans.nl) en Grand Café Lagom waren nieuw. Het Italiaanse restaurant Vecchia Italia (kwam ook later) is al een tijdje dicht (voor renovatie).

De winkels in het rijtje worden door Zaanstad zelf verhuurd omdat er bij aanvang geen commerciële partij gevonden kon worden voor de exploitatie. Eigenlijk wilde Zaanstad beperkt horeca, maar die eis lijkt te zijn vervallen.

Boven de foto van het FB-account van Bolkes. Onder: Vecchia Italia.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • P. Hoogkamer

    Zou je er ook kunnen wonen ?

  • Karin Mostert

    Als de gemeente Zaanstad nou eens niet van die exorbitante huurprijzen zou vragen dan heb je als winkel nog een kleine kans om te overleven. Nu niet, de huur alleen al kost je de kop, laat staan de minimale hoeveelheid mensen die langs loopt en ook naar binnen komt. Grootste deel zijn mensen die trein of bus moeten halen. Die komen niet even gezellig shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *