Bosse Tabak Peperstraat uitgedoofd…

Bosse Tabak aan de Peperstraat 136a in Zaandam is op 1 december gestopt na 32 jaar.

Op 14 december 2019 is de winkel nog een keer open van 13.00 tot 17.00 uur waarbij afscheid genomen wordt van de trouwe klanten van de winkel.

Naast de aankondiging van het afscheid (Lieve Klanten!) is nog steeds te zien dat daar een keertje € 14,5 miljoen bij de Lotto is uitgekeerd (Hier Gewonnen!).

Orkaan-lezer Hessel Kraaij tipte ons en maakte de foto.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Ze hadden altijd veel op kranten- en tijdschriftengebied.
  Dus ik dacht gisteren; even kijken of ze Argus (tweewekelijks) verkopen.
  Afijn…

  • Tjeu Janssen

   Vanaf het begin heb ik er Tour de France tijdschriften en specials gekocht, die ergens anders vaak niet te koop waren. Dat wordt nog een crime komend jaar. Bedankt dat ik al die jaren bij jullie terecht kon.

 • Claudette Hoffs

  Met heel veel plezier meegespeeld met het Boulevardspel, helaas slechts 1 keer een iets grotere prijs maar de gezelligheid en betrokkenheid die je ervoor terug kreeg bij het bezoek aan de winkel vergoedde heel veel. Ik wens iedereen een lang en gelukkig leven in goede gezondheid toe. dikke knuffel Claudet

 • Ednadia Strijk

  Jeetje,
  Ik woon zo een 12 jaar in Zaandam. Was bij mijn komst hier jullie achterbuurvrouw. Jullie winkel was voor mij een begrip. Heb er nog met plezier geschreven op jullie borden. Vind het eeuwig zonde. Wens jullie al het goede toe en zal jullie missen.

 • Em Kuhn

  na m,n verhuizing miste ik Jullie allen het meest. Altijd tijd voor een praatje, en raad en alle leuks in de winkel ! Ja, erg jammer. Geluk voor de Toekomst. Margriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *