Brandblusser op Vaartdijk, meisje ernstig gewond

In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 juli is de 17-jarig Aranka Koning ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Vaartdijk in Assendelft.

Tussen 03.00 uur en 03.15 uur in de ochtend is zij met haar scooter ten val gekomen omdat onbekenden een brandblusser midden op de weg gelegd hadden.

Zij kon de brandblusser niet ontwijken en kwam hard ten val, ze heeft volgens de politie “zeer ernstig letsel opgelopen in haar gelaat en voet”. ”

Een familielid schrijft op Facebook dat het om meerdere brandblussers zou gaan en wat er precies allemaal gebroken is:

“Aan beide kanten haar kaken gebroken, op vier plaatsen haar jukbeen gebroken en in haar rechter voet is zo’n beetje alles gebroken.”

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Krijgsman Watersport, Vaartdijk 9B.

krijgsman vaartdijk kaart

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. De dader(s) kunnen zich ook melden via hetzelfde telefoonnummer.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Sandra van Rij

    Bizar idee om een brandblusser op een onverlichte weg neer te leggen? Hoe komt een mens op zo’n krankzinnige gedachte? Beterschap en sterkte voor de jongedame en haar familie. Dat gaat wel een paar maanden kosten minimaal, hou vol!

  • Eric Kort

    Sluit me bij Sandra aan. Rij er zelf ook regelmatig, lijkt me echt verschrikkelijk om zoiets mee te maken ! Van mij kant ook sterkte en beterschap ! En hoop dat ze de dader(s) vinden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *