Brug eerder klaar dan gepland! (filmpje)

Het gaat ook wel eens goed. Dan is het werk gewoon eerder af dan volgens de planning de bedoeling was. En dan schrijven we daar ook over!

De fiets- en voetgangersbrug over de Gouw bij de AHXL richting Hoornseveld zou vanaf 17 februari maar liefst zeven weken dicht zijn vanwege het vernieuwen van het brugdek. Maar we hoefden niet tot 5 april te wachten. Je kan er gewoon overheen fietsen!

Helemaal 100 procent echt en werkelijk definitief af is de brug nog niet, een deel is afgezet en er staat nog een bord met ‘verboden toegang’ maar de meedenkende werkers of pro-actieve forenzen hebben het initiatief genomen de zaak opzij te schuiven zodat er vrije doorgang is.

We schoten een minuutje film (en dat was nog best lastig aangezien de overtocht minder dan 20 seconden duurt, maar door heen-en-weer te rijden, de zaak te vertragen en stil te zetten en een extra blik opzij naar de biomassacentrale lukte het net).

 

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Siem Meijn

    Zij hebben echt hun best gedaan. Ben er heel wat keren langs gefiets waren hard aan het werk. Met deze kou, het was echt koud zo bij het water. De druppels hangen aan je neus. Geweldig gedaan door deze mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *