Café Guisweg (Zaandijk) dicht na illegaal pokertoernooi

Afgelopen zondag heeft de politie, samen met de gemeente en de Kansspelautoriteit een ‘instap’ gedaan in een café aan de Guisweg in Zaandijk.

Daar was een illegaal pokertoernooi aan de gang. Het pokertoernooi is beëindigd, de eigenaar van het café is aangehouden en er werd een som contant geld in beslag genomen door de politie.

De gemeente heeft het pand gesloten voor een periode van drie maanden volgens het persbericht van Zaanstad.

Zaanstad is op het spoor gekomen van de zaak dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Melden kan altijd via 0800-7000.

Welk café het is maakte Zaanstad niet bekend. Veel keus is er trouwens niet, zoekacties leveren maar één ‘hit’ op: Café ’t Zonnetje. Daar wil men niet reageren op de vraag of het om hun café gaat: “daar hebben we geen tijd voor, we zijn allemaal dingen aan het regelen.”

Foto: Google Street View

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Paul Hoekveld

    Typisch geval van de ene kroeguitbater is de andere niet. Als er een blanke kroeguitbater was geweest was het anders gelopen. 6 agenten en 3 honden voor 11 mensen die aan het pokeren waren en er is E800 in beslag genomen.

    De politie, je beste vriend. NOT

  • frenk van heeswijk

    Dankzij de Orkaan heb ik nu ook het nummer van meld misdaad anoniem, dit is klaarblijkelijk niet het nummer van de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *