Coming Soon: Black Arts

In het pand aan de Westzijde 97 (hoek Reigerstraat) waar eerder Used Products was gevestigd, komt kunsthandel Black Arts.

Een eerder plan voor een hostel op deze plek werd afgewezen door Zaanstad.

Black Arts is nu actief op Marktplaats en Facebook met de verkoop van ‘epoxy’ schilderijen van o.a. Pablo Escobar, ‘mooie vrouwen’ en the Godfather, “goedkoopste schilderijen voor de hoogste kwaliteit.” Volgens de informatie op de Facebook-pagina is het bedrijf nu in Arnhem gevestigd.

Used Products verhuisde begin 2018 naar de voormalige muziekwinkel van Karten aan de Rozengracht.

Dat stukje Westzijde wordt de Spiegelgracht van Zaandam, galerie Play Room zit ernaast en ook bij Fluxus zijn wel exposities.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Heeft de redactie wel eens over de Spiegelgracht gelopen?

  • Wendy Kind

    In de jaren 80 zat in dit pandje een fotograaf. Ik was nog enige tijd zijn assistent (bijbaantje). Mensen bestelden dan foto’s na uit bijvoorbeeld De Typhoon. Ik maakte die afdrukken in een klein dokaatje, stinkend naar de chemicaliën (het dokaatje, niet ik per se). En altijd, net als het niet kon qua ontwikkelproces, ging de luide trinkelbel aan de voordeur en kwam er een klant binnen. Verder ook alle adminstratie met pen en papier. Jaja, dat waren nog eens tijden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *