Cultuurcluster in ‘Van Onze Centen’, 21 mei op SBS6

Op maandag 21 mei om 21.30 uur staat Zaanstad weer eens op de kaart. Op die van het SBS6-programma ‘Van onze centen’.

De insteek van het programma van Kees Tol is onbevangen: “elk jaar verdwijnen er miljoenen euro’s in de bodemloze put van financiële blunders!”

Kees sprak met Juliette Rot van DZ, wethouder Sanna Munnikendam en Kultuurklutser Jan de Bruin, bezocht de beoogde locatie, en ging op zoek naar alternatieven zoals de verschillende kerken in Zaanstad.

De Zaanstreek is geen onbekende voor de programmamakers: eerder verbaasde Kees zich over de gang van zaken rond de Toermalijn in Wormerveer.

De foto boven is van het Twitteraccount van cultuur-wethouder Sanna Munnikendam “Zojuist geïnterviewd door @keestol @sbs6 over waarom de realisatie van het cultuurhuis in het centrum van Zaandam zo belangrijk is voor onze stad.”

Deel dit artikel:

2 reacties

  • luttik

    Cultuur op het Hembrugterrein! Woningen naast het station……….maar dan verdiend NS er niets aan.

  • Ton van Harlingen

    Armoe houdt ze knap, zei mijn goede vader altijd. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor het gewone volk dat zich te buiten gaat aan drugs en alcohol, maar ook voor gemeenten die met hun benevelde verstand de cultuurslobberaars willen gerieven op kosten van de belastingbetaler. Omlaag met die gemeentelijke belastingen, armoe houdt ze knap!

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *