Czaar Peterstraat vanaf Wilhelminabrug afgesloten

czaar peterstraat afgesloten

Sinds begin januari wordt er al gewerkt aan de Czaar Peterstraat in Zaandam. Tot en met vorige week was de straat vanuit de Russische Buurt onbereikbaar, verkeer vanuit richting Wilhelminabrug kon via rijplaten de parkeergarage bij het Rozenhof bereiken.

Nu is de situatie omgedraaid: de route vanaf Wilhelminabrug is afgesloten, de parkeergarage is alleen via de Czarinastraat of Rozengracht en Czaar Peterstraat bereikbaar.

De hele buurt is de afgelopen maanden op de schop gegaan: nieuwe trottoirs, nieuwe bruggen en nieuwe riolering. Bomen gerooid en herplant. Ook op het Krimp is de bestrating geheel vervangen.

De paaltjes bij de Hogendijk zijn weggehaald waardoor verkeer richting centrum (tijdelijk) die route kan nemen. De werkzaamheden duren t/m maart.

 

1 Reactie op Czaar Peterstraat vanaf Wilhelminabrug afgesloten

  1. Willemsen says:

    Vroeger stonden bij dergelijke werkzaamheden borden met begin maar ook met einddatum erop. Durven ze nu zeker niet meer, want anders zou jij als burger kunnen vaststellen hoeveel tijd ze (weer) overschrijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>