DA BAS Marktplein Wormerveer sluit

DA-drogisterij Bas aan het Marktplein in Wormerveer gaat in september dicht. Vandaag is de uitverkoop begonnen.

Negen personeelsleden moeten op zoek naar nieuw werk.

In december ging de keten failliet, de activiteiten werden overgenomen door Holland Pharma. De winkels zijn franchisers en werden dus niet direct getroffen, maar de gevolgen voor de enige Zaanse DA-winkel in Wormerveer blijken toch een half jaar later:

Op Facebook schrijft eigenaar Bas:

Na bijna 20 jaar sluiten wij onze deuren van onze prachtige mooie zaak !! Al bijna 20 jaar op het Marktplein, met veel liefde en plezier gewerkt. Maar helaas door tegenvallende omzetten, een veranderend consumentengedrag en een slecht herstellende economie hebben wij moeten besluiten om eind september de winkel te sluiten. Met veel pijn in het hart!! Wij hebben echt van alles geprobeerd, maar in de huidige situatie moet er iedere dag geld bij en dat houden we gewoonweg niet vol.

Ook voor de 9 personeelsleden komt het einde als een donderslag bij heldere hemel. De meiden zijn onze familie geworden en wij hebben al deze jaren als een geweldig team met elkaar mogen samenwerken. De winkel blijft de komende weken gewoon open en ons dreamteam zal proberen alle klanten zo goed mogelijk te blijven helpen.

Woensdag 6 juli start de opheffingsuitverkoop. Wij hopen dat heel Wormerveer en omstreken ons gaat helpen om de winkel leeg te verkopen!’ We zijn er kapot van.

opheffingsuitverkoop

Deel dit artikel:

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *