Dansen in het Postkantoor, swingen in de fietsenkelder…

De Dans Hotspot van Karin van Kooten is verhuisd* van de voormalige Fordgarage aan de Westzijde in Zaandam naar het voormalige Postkantoor aan de Provincialeweg / Esdoornlaan in Wormerveer.

Het is een danssport- en partycentrum geworden met een Swing Kelder in de vroegere fietsenkelder.

Naast de Swingkelder is er een Caribbean Room (en er komen nog een Flamingo Room en een Adventure Room). In de week van 9 t/m 15 september is er Open Lesweek.

Karin:

“Ik hou van dansen en ik hou van mensen. Jezelf uiten via dansen geeft plezier en blijheid. Partnerdans, samen dansen, geeft hier een extra dimensie aan. Het maakt niet uit wie je bent, wat je gepresteerd hebt, wat je meegemaakt hebt, op de dansvloer is iedereen gelijk.”

Aangezien we zelf al afhaakten (qua dansen) voordat we voor brons op durfden laten de foto’s van Karin voor zichzelf spreken. De verbouwing is voor het grootste door de docenten, dansers en vrijwilligers uitgevoerd.

* geen echte verhuizing, de zaal in Zaandam blijft voorlopig nog even open (zie reacties)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Laatste Nieuws: de Balzaal in Zaandam blijft toch nog open. De voormalige showroom gaat uiteindelijk gesloopt worden om plaats te maken voor twee appartementenblokken. De startdatum van de sloop is nog niet bekend. De Dans Hotspot is dit dansseizoen in twee vestigingen te vinden: Zaandam en Wormerveer! Wij van de Dans Hotspot zijn superblij!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *