De Beste Films om nu te streamen of in de bios te zien

De koudere dagen en donkere avonden komen er weer aan en wat is er dan fijner dan het kijken van een goede film? Niks! Er zijn op dit moment veel goede films die je kunt streamen of kunt zien in de bioscoop. We noemen er hier een aantal.

Joker

Deze film is een van de meest besproken films van de afgelopen weken. De hoofdrolspeler is een man die problemen heeft met het vinden van zijn weg in een ontwricht Gotham. Overdag is hij te boeken als clown en voor ’s avonds wil hij graag geboekt worden als stand-up comedian. Hij wordt alleen steeds het mikpunt van de grappen. Hierdoor ontstaat een vicieuze cirkel van wreedheid en apathie, waardoor hij op een gegeven moment een verkeerde keuze maakt. Dit veroorzaakt een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen.

De film is op dit moment in de bioscoop te zien. Wanneer hij uiteindelijk thuis te stream is, zorgt een goede home cinema set ervoor dat je helemaal wordt meegezogen in deze spannende film.

Malificent 2

In deze tweede Malificent-film zie je dat de relatie tussen Malificent en Aurora opbloeit, maar nog steeds heerst er haat tussen de mensen en feeën. Het naderende huwelijk van Prins Phillip en Aurora is reden voor een feest en het wordt dan ook gezien als een vereniging van de twee werelden. Een onverwachte ontmoeting zorgt alleen ervoor dat de twee partijen juist in de Grote Oorlog terecht komen. De loyaliteit wordt getest en het is de vraag of ze wel echt familie zouden kunnen zijn.

Everest: De Jonge Yeti

Voor de jonge kinderen onder ons is er ook een erg goede film die op dit moment bekeken kan worden. Deze film gaat over het tienermeisje Yi die een jonge Yeti op haar dak in Shanghai ontdekt. Met het vrienden Jin en Peng noemt ze hem Everest. Ze gaan een epische speurtocht tegemoet om Everest met zijn familie te herenigen. Dan moeten ze alleen zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish steeds een stap voor zijn, omdat zij hem willen vangen.

Met de beste tablet voor hun neus, kun je jouw kinderen een leuke avond bezorgen met deze goede film. Al is het ook een leuke film voor volwassenen.

Wat is dan liefde?

Natuurlijk kan er ook geen goede Nederlandse film ontbreken in dit rijtje, want er zijn er de laatste tijd zeker een aantal gemaakt. ‘Wat is dan liefde?’ is daar een van. Niet alleen om de leuke verhaallijn, maar ook omdat een van de beste actrices van Nederland erin speelt: Elise Schaap. In deze film krijgt Cato als echtscheidingsadvocaat de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor. Daar is verandering nodig, de grootsprakerige advocaten moeten weer moraal aangebracht krijgen. Dat is voor de idealistische en ambitieuze Cato de aangewezen taak, tot ze collega Gijs ontmoet. Hij is alles wat zij verafschuwt, maar hoe langer ze met elkaar opgescheept zitten, hoe meer beiden gedwongen worden om hun overtuigingen over liefde en carrière te herzien.

Dit is een film waar je van begin tot eind in wordt meegesleept. Het zou erg frustrerend zijn als je steeds wordt afgeleid door een haperend wifisignaal. Een wifi versterker kan ervoor zorgen dat jij ongestoord de film kunt afkijken.

Ingezonden mededeling door Twenty Four Webvertising.

Deel dit artikel: