Deel Coentunnelweg maandje dicht (animatie)

Vanaf vandaag is de Coentunnel tussen de N246 (bij Nauernasche Vaart, Westzaan) en knooppunt Zaandam dicht. Dat duurt tot 11 augustus.

De rijbaan richting Amsterdam krijgt nieuw en stiller asfalt, ook de Coenbrug wordt (in beide richtingen) aangepakt.

Afgelopen nacht om 00.30 uur begonnen de werkzaamheden. Ze duren tot dinsdag 11 augustus 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de weg voor verkeer richting Amsterdam vier weken lang dag en nacht geheel afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot meer dan 1 uur.

Voor verkeer richting Alkmaar en Beverwijk blijft de weg tijdens de wegwerkzaamheden open, met uitzondering van afrit 2 (Zaandijk) en afrit 3 (Zaanstad).

Rijkswaterstaat liet een animatie maken van de werkzaamheden.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Jah amber

  Ze hebben daar toch onlangs al nieuw asfalt neergelegd want toen mocht je een poosje maar 70 op dat stuk?

 • Bert Versteeg

  Jah Amber, ze hebben laatst nieuw asfalt gelegd in de richting Westzaan en het klopt dat je in de richting Amsterdam een tijdje 70 km/u mocht maar dat hebben ze ineens weer opgeheven.

  Het is nu vakantietijd dus vraag ik me af waarom de gemeente Busbrug de Binding niet 24 uur per dag opent tijdens de werkzaamheden.
  Veel mensen zouden daar baat bij hebben en het ontlast de Provinciale Weg en de wegen naar de Juliana-, Alexander- en Bernhardbrug.

 • Jaap Veldman

  Ik kan het woord busbrug niet meer horen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *