OFC degradeert uit 2e divisie

OFC (zon) is de enige Zaanse ploeg die dit weekend in competitieverband in actie komt. Waar er in de andere klassen geen speelronde is geprogrammeerd, wordt er in de 2e divisie juist een volledige programma afgewerkt.

De Oostzaners (nummer 17) reisde af naar Katwijk voor de zware uitwedstrijd tegen nummer 4 Quick Boys.

Met nog 4 wedstrijden te gaan was de achterstand op concurrent IJsselmeervogels maar liefst 10 punten, dus directe degradatie was al bijna niet meer afwendbaar.

De wedstrijd begon om 15.00 uur, terwijl ‘De Vogels’ gelijktijdig op bezoek gaan bij hekkensluiter Jong FC Volendam.

UPDATE: de Oostzaners verloren met 2-0 er zijn daardoor definitief gedegradeerd. Foto boven van Twitter-account van Quick Boys.


Foto’s onder: kampioenschap OFC in juni 2022, midden in de feestvreugde voormalig geldschieter Marwan K. die een week later, op 15 juni gearresteerd werd wegens verdenkingvan drugshandel en wapenbezit. In september 2022 bepaalde de rechter dat hij de zaak in de penitentiaire inrichting in Alphen aan den Rijn zouden moeten afwachten, vervroegde invrijheidstelling werd afgewezen. In oktober kwam er nog een aanklacht wegens witwassen bij, de Oostzaanse verdachte zou een ‘facilitators van de georganiseerde misdaad’ zijn. K. zou officieel geen rol meer bij de club spelen. Eerder was hij bij een andere witwaszaak vrijgesproken. De huidige sponsor is het niet geheel onomstreden scheepsbouwer VeKa.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *