“Dit is echt kut, nu ben ik de lul” – politiebericht 1:1 doorgeplaatst

Wij durven dat niet, “kut” en “lul” in een bericht, laat staan in de kop.

Daar zijn we te schijterig voor. Onze vrienden (m/v) in het blauw durven dat wel, daarom zitten ze natuurlijk ook bij de politie.

Daarom plaatsen we gewoon dit politiebericht 1:1 door. De kop in het originele bericht: “Echt de lul.” (de kut komt aan het eind)

Daar komt-ie:

“Wormerveer – Op zaterdagmorgen omstreeks 07.50 uur kreeg de politie melding dat een automobilist over de Noorddijk in Wormerveer zou rijden die mogelijk onder invloed van alcohol verkeerde. Ter plaatse trof de politie de 32-jarige uit Almere afkomstige bestuurder, die zijn auto juist had geparkeerd. De man bleek inderdaad zwaar onder invloed te verkeren.

Uit de ademanalyse bleek hij 735 ug/l alcohol in zijn adem te hebben. Dat is bijna drieenhalf maal het voor hem toegestane maximum van 220 ug/l. De man moest zijn rijbewijs inleveren.

Bijzonder detail is dat de bestuurder dacht dat hij zijn auto vlak bij zijn woning had geparkeerd. Groot was de verwondering dat hij niet in Almere was, maar in Wormerveer. Zijn commentaar: ‘Dit is echt kut, nu ben ik de lul.’ En zo is het…”

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Jaap

  Maar goed dat er geen slachtoffers gevallen zijn door zo’n idioot.
  Bij dit soort gevallen, rijbewijs innemen en NOOIT meer de weg op.
  Dit soort lui horen niet aan het verkeer deel te nemen.

 • hans van loo

  Kut,lul,fucking voor en fucking na …..modewoordjes van een bepaald slag.
  Het zegt duidelijk iets over de geestelijke toestand van een persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *