Dit is Zuiver

In een jaar tijd werd langs het Noordzeekanaal 5000m2 kantoorruimte met daarin showrooms, ontwerpstudio’s, een fotostudio, een groot bedrijfsrestaurant, een sportruimte voor de medewerkers, een magazijn, en daktuinen met uitzicht over Zaanstad en Amsterdam, gebouwd.

Het nieuwe hoofdkantoor van interieurbedrijf Zuiver, is vier keer zo groot als het vorige. Het werd ontworpen door Nunc Architecten, dat koos voor slimme, solide materialen met verwijzing naar de streek.

nunc architecten

De nieuwbouw ligt op steenworp afstand van het oude gebouw:

Over Zuiver

Zuiver B.V. is 20 jaar geleden opgericht door de jeugdvrienden Caroline van Velze, Richard Halberstadt, Arjen Lubbes en Jaap Landsaat. Alle vier geboren en getogen in de Zaanstreek. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het ontwerpen, inkopen en verkopen van meubilair werd in 2011 het merk Zuiver opgericht en in 2014 het tweede merk Dutchbone.

In juli 2017 tekende Zuiver met Gemeente Zaanstad in de persoon van Dennis Straat diverse contracten voor nieuwbouw.

De foto boven is van bouwbedrijf Aan de Stegge

Deel dit artikel:

5 reacties op Dit is Zuiver

 1. erik schreef:

  Mooi om te zien hoe deze succesvolle ondernemers hun eigen streek trouw blijven, mooi innovatief pand ook. Succes Zuiver!

 2. Robp schreef:

  Eindelijk ook een mooi bedrijfspand op dit stuk bedrijventerrein.

 3. Erik schreef:

  Kennis mee gemaakt vanuit m’n werk bij een woonwebwinkel. Gaaf om te zien dat Zuiver dit kan realiseren. Dat liep ff anders bij de woonwebwinkel…

 4. Gre Luttik schreef:

  Prima. Mooi gebouw. Echter wanneer handhaaft ZNSTD het door het bordje” hondenuitrengebied”? Dat gebied is een door B&W vastgesteld losloopgebied. In Westzaan is al zo weinig plek waar mensen met hun viervoeters kunnen wandelen. Er zijn geen parken of groenstroken.
  Verder veel succes voor de eigenaren van Zuiver.

 5. rj schreef:

  Klasse. Wat leuk

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *