Dit wordt Café De Kazerne (update: of niet dus)

Drie dagen geleden schreven we over het nieuwe café De Kazerne aan de Torenstraat in Westzaan. Het bericht werd binnen 24 uur ruim 1000 keer bekeken.

De reacties op Facebook waren unaniem positief: Yeaaahhhh, Nog meer gezelligheid, Zal top zijn, Zal super zijn, heel leuk, top!, Ik ga er zeker heen, Kunnen we eindelijk de vrijmibo doen…

De Orkaan zou De Orkaan niet zijn als we niet mee zouden liften op dat succes. Toekomstig exploitant Willem Winkels stuurde ons alvast foto van het nieuwe interieur dat we niet alleen graag met de lezers willen delen maar dat we ook graag zo snel mogelijk na nabij willen bewonderen.


UPDATE 16/9/2017. Het Noordhollands Dagblad meldt dat er een conflict is tussen Winkels en Zaanstad over een uitbouw van het pand, die zou veel groter zijn dan volgens de tekening was toegestaan. Voordat dat is opgelost, krijgt Winkels geen horeca-vergunning.


De volgende Orkaan-borrel is in De Kazerne!

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Ingrid Jahn- van Binsbergen

    Het ziet er prachtig en zeer professioneel uit! Een enorm gezellige uitstraling. Dit is wat Westzaan best nog wel kan gebruiken een leuk café waar je ’s avonds even voor een drankje of voor allerlei andere activiteiten terecht kan. Geweldig gedaan!

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *