Doe een bakkie met Rutte (en Barbie!) in hotspot Wormerveer

Een echte bakkie-doen-truck, lekker Hollands laagdrempelig en gezellig, een welriekend kopje koffie en een stevig gesprek met Mark Rutte op het Marktplein in Wormerveer.

Wie wil dat nou niet?

Zaterdag heb je de kans. Minister-President Rutte zal van 11.45 uur tot 13.00 uur aanwezig zijn voor ’t volk.

Wat hij van jou –Ja Jou!- wil? Appeltje eitje: dat is je stem. Maar… wat wil jij van hem? Laat het hem weten. Stel hem de vragen die je al die tijd had, raak hem terloops aan, lach met hem, of maak een klein dansje.

(Wij gaan hem de anaconda leren performen, maar dat heb je niet van ons.)

De afbeelding linksboven is een kundige fotomix van een screenshot van een promofilmpje van de bakkie-doen-truck in VVD-Nissewaard en een profielfoto van MP Rutte via de VVD.

Tip van Wormerveer voor Mark: aansluitend kan je kennismaken met Barbie en Ken Michael. Om de hoek op Marktstraat 41 openen zij schoonheidssalon Skincare. Gezelligheid!

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Jos Kerkhoven

  De VVD is de partij van de gebroken beloften. Zomaar wat voorbeelden:

  Rutte beloofde iedereen die werkt via de arbeidskorting 1000 euro belastingverlaging te geven. In plaats daarvan werden de belastingen de afgelopen vier jaar op alle fronten verhoogd. Rutte betoonde zich de ongekroonde Belastingkoning van alle kabinetten sinds de Tweede Wereldoorlog. Lekker liberaal: not!

  Rutte beloofde dat er geen (belasting)cent meer naar Griekenland zou gaan. In werkelijkheid schonk het kabinet Rutte II miljarden euro’s aan Griekenland.

  Nadat Rutte in 2010 nog heel stoer riep dat morrelen aan de hypotheekrenteaftrek onbespreekbaar was, werd dit standpunt in de aanloop naar de verkiezingen van 2012 met de stille trom veranderd in: de hypotheekrenteaftrek blijft behouden op wat kleine hervormingen na. In het regeerakkoord met de PvdA werd dit allemaal in no time overboord gegooid en werden forse hervormingen aangekondigd. Deze worden later ook ten uitvoer gebracht. De definitieve afbraak van de hypotheekrenteaftrek werd daarmee bezegeld.
  Kortom, een liegende VVD breekt gewoon lekker verkiezingsbeloften.

  • Jan

   Jos, vergeet niet dat er meer partijen in de tweede kamer zitten hé. De VVD heeft namelijk wel de inkomstenbelasting omlaag gehaald, welke de D66 weer omhoog heeft gegooid ivm “de vergroening” (denk aan kolencentrales die minder kolen mogen gebruiken voor het opwekken van energie). Zie het belastingplan dat eind 2015 werd aangepast. Dit is elke keer het probleem in de politiek. Een partij wil vanalles uitvoeren maar kan dit noet doen omdat er een compromis gesloten moet worden met andere partijen. Of het nou VVD is of een andere partij. Er zit waarheid in je verhaal, maar het klopt niet helemaal 😉

 • Ruud Hartog

  Nou Jos,

  Genoeg onderwerpen voor een goed gesprek met Rutte!

  • vaartje197

   een goed gesprek met deze man? hij luistert niet en lult en lult maar door en zegt niks en als hij toevallig iets zegt is het een leugen, en met zo’n man een goed gesprek hebben? nee je kunt nog beter alleen op het kerkhof lopen en een goed gesprek bij een graf beginnen want dat zegt helemaal niks terug, bijna Rutte zal maar zeggen

 • Broekjevol de 3e

  En kijk eens hoe goed Nederland er nu voor staat? We hebben het nog nooit zo goed gehad.
  Kan het niet beter?
  Natuurlijk wel. Er zal altijd verbetering mogelijk zijn.

  Meneer Rutte, wat had je anders willen doen de afgelopen jaren als premier?

  • Hans

   Nog nooit zo goed gehad?
   Speciaal onderwijs voor kids is een ramp
   Gewoon onderwijs voor kids is een ramp
   Ontwikkeling ziektekosten is een ramp
   Geestelijke Gezondheidszorg is een ramp
   Verpleeghuizen en ouderenzorg is een ramp
   Veiligheid is een ramp
   Luchtvervuiling in mn de Randstad is een ramp
   Aanpak milieu is een ramp
   Groningen agv gaswinning is een ramp
   Woningbouw en huurprijzen is een ramp
   etc etc etc. De waslijst van rampen agv dit kabinetsbeleid en de steun die is gegeven door partijen buiten de coalitie als bv D’66 is ellenlang.

   • Boon

    Een kleine kanttekening, dit is natuurlijk niet alleen de schuld van Rutte en zijn partij. Het is natuurlijk wel het gevolg van hoe Nederland de afgelopen tiental jaren heeft gestemd. Laat ik het zachtjes rechts van het midden noemen. Partijen die Zorg,milieu, woningbouw ,AOW en onderwijs waar we wel om roepen maar waar de meesten dat vergeten als ze in het stemhokje staan. Dan zijn minderminder,€1000 of referendum plots belangrijker. Totdat de uitslag bekend is en daarna gilt men weer om een referendum om hun foute stem te herstellen.

   • Broekjevol de 3e

    Is maar net wat je een ramp noemt. Is alles slechter dan het was? Nee.
    Als je Nederland vergelijkt met andere landen in de wereld doen wij het helemaal zo slecht niet.
    Natuurlijk kan het altijd beter, perfect is niet haalbaar.
    De meeste punten die jij aanhaalt vind ik nog wel meevallen. Hoeveel aanslagen zijn er hier al geweest? Welke ramp is met het onderwijs? Er wordt al meer gedaan aan luchtvervuiling. Gaswinning is verminderd en staat op de nominatie om helemaal terug gebracht te worden naar net niks. Beschikbare woningen valt ook mee.
    Alles is altijd zo slecht, maar ondertussen heeft onderhand iedereen een smartphone, flatscreen en een auto.

 • Hans

  Overigens bevindt Rutte zich in goed gezelschap: de eega van Barbie is een veroordeelde crimineel, een omschrijving die ook goed bij menig VVD’er past. Per slot van rekening is de VVD de partij die het hoogste aantal criminele feiten en veroordelingen op haar naam heeft weten te schrijven. Nog los van het aantal bewindslieden dat de afgelopen jaren gedwongen moest opstappen vanwege het verkopen van regelrechte leugens. VVD is een partij voor (aspirant-) witte boorden criminelen, een paradijs voor mn malafide projectontwikkelaars cs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *