Drugslab ontdekt in Wormer

Vrijdagmiddag – 24 maart – heeft er rond 13.45 uur een inval plaatsgevonden in een bedrijfspand aan de Malerstraat in Wormer. Hierbij is een drugslab ontdekt.

Bij de inval waren politie en brandweer in groten getale aanwezig. Vanwege de geur en hoeveelheid wordt het serieus genomen. Op het bedrijventerrein zijn de panden er omheen uit voorzorg ontruimd.

Het pand is pas kort geleden door een nieuw bedrijf betrokken. Door meerdere mensen werd er in de omgeving van het pand een ‘vreemde geur’ geroken. Overdag was er niemand in het pand te bekennen. Het pand is nu afgezet. De Landelijke Forensische Opsporing en de Forensische Opsporing Noord-Holland hebben onderzoek verricht in het pand.

Update 25 maart:

De politie heeft laten weten dat er een synthetisch drugslab is aangetroffen in het pand aan de Malerstraat. Er zijn grote hoeveelheden harddrugs aangetroffen. De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden. De recherche zal verder onderzoeken wie verantwoordelijk is voor en betrokken is bij het drugslab.

Heb je informatie of tips die kunnen helpen bij het onderzoek? Of heb je in de omgeving van de Malerstraat iets gezien dat is opgevallen? Neem dan contact op met de politie 0900 – 8844 of via Misdaad Anoniem anoniem 0800 – 7000.

Foto’s: Michel Schermer

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *