DZ-bestuur slaat terug

DZ-bestuur slaat terug: Aart Molenaar beter “in discussiëren dan in communiceren”

Op Dichtbij reageert het DZ-bestuur op hoe DZ-fractievoorzitter Aart Molenaar het opstappen van het bestuur uitlegt. Het zijn vooral de verhoudingen tussen het bestuur en Molenaar – en niet met de andere fractieleden – geweest, die tot een breuk hebben geleid.

Een paar citaten:

fractievoorzitter Aart Molenaar erkent dat “de verhoudingen moeizaam zouden zijn geweest en de communicatie stroef verliep”. Hij verzuimt er echter bij te vermelden dat enkel de verhoudingen en communicatie tussen hem persoonlijk, en nadrukkelijk niet met de fractie, en het Bestuur stroef en moeizaam verliepen.

Met name de verhoudingen en partij-gerelateerde gesprekken met de Vice-fractievoorzitter Juliette Rot en Jos Kerkhoven (steunfractielid), die veelvuldig plaatsvonden waren met name tot op heden altijd zeer prettig, efficiënt en nuttig verlopen. Daarbij werd ook met zorg gesproken over de ontwikkeling en het ziektebeeld van Aart Molenaar en de gevolgen daarvan voor de korte en langere termijn voor de partij.

Het Bestuur heeft regelmatig met de 2 J’s tot het laatste moment intensief contact en overleg gehad zonder dat Aart Molenaar daarbij aanwezig was. Dit was juist explosieve uitbarstingen van hem, zoals eerder herhaaldelijk was voorgekomen, te voorkomen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *