DZ-perikelen deel 3

DZ-perikelen part III: Molenaar contra Mulder

Volgens DZ-fractievoorzitter Molenaar is het allemaal heel eenvoudig, het is zo vol in de fractie dat het niet handig is de partijvoorzitter er ook nog bij te hebben, bovendien was die niet lief tegen de nieuwe fractieleden.

Dat klopt volgens Mulder: “Ik heb een paar van die nieuwelingen vermanend toegesproken. Ze denken alles te weten, maar ik ben 72 en heb een bedrijf geleid.”

Opvallend is dat Molenaar op Facebook gister uitlegde dat het vooral te maken had met de politiek van DZ die: “een andere politieke koers willen varen, met positieve bijdragen” waarin Mulder “zich niet kon vinden.”

Mulder produceerde gister op Twitter een cliffhangertje (zie boven) waarin hij aankondigt mails van de partij te zullen publiceren.

En dan is er nog Hein Pot die in de krant zegt gestopt te zijn als penningmeester “in volle harmonie” omdat hij het te druk heeft op z’n werk. Op Facebook schrijft Aart Molenaar dat “Hein het niet gewenst en ondemocratisch (acht) als twee mensen uit hetzelfde gezin in fractie en bestuur zitten” (Hein is stiefvader van Juliette Rot). Iets anders dus.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *