Een hemels kerstfeest in de Jordaan (maar dan aan de Zaan)

Wij geven het toe, dit stukje is onderdeel van een deal die we met Harry Slinger sloten: hij sprak een wervende promo in voor onze OEN-quiz, wij schrijven een fijn stukje over zijn voorstelling Kerstfeest in de Jordaan.

Maar…  mocht je nu denken dat onze aanbeveling om op zondagmiddag 23 december te genieten van de oude (dode) rotten Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti niets waard is, dan zit je ernaast.

De warmte, nostalgie, de humor om te lachen, en het gigagezellige ouderwetse vakmanschap nestelt zich vanaf het podium in je genotscentrum, om daar pas te verdwijnen op de ochtend van 1 januari als je met een kater en oliebollenbuik boerend je nest uitrolt (maar misschien is dat persoonlijk).

Rob van Meeberg, Mieke Stemerdink en onze Harry Slinger kruipen in de huid van Johnny, Tante Leen en Willy. Vanuit de hemel kijken ze terug op hun leven, en ze zingen dat het een lieve lust is. Een nostalgisch feest der herkenning. En voor wie van na de generatie Johnny, Willy en Tante Leen, is: een feest der ontdekking. Bestel hier je kaartje.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Jan Schoen

    Fijn, nu de Jordaan overspoelt wordt door toeristen trekt de Amsterdamse humor, die, zoals wij weten, nooit verloren gaat, noordwaarts. Een goede ontwikkeling. Wij kunnen hier wel wat gezelligs gebruiken. Dat wordt een middagje genieten! Ik heb onmiddellijk kaarten besteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *