Een stemmig ritje in de bloemenauto van prinses Diana (filmpje)

Afgelopen week maakten wij een ritje in een Jaguar Daimler Hearse uit 1985, gewoon omdat het kon.

Op deze stemmige zondag leek het ons gepast om deze ervaring met je – ja, met jou – te delen.

Gré Luttik wees ons op de auto die mee had gereden tijdens de Oldtimerdag in Westzaan. Ze dacht dat eigenaar Ruud Kerkhoff wel in zou zijn voor een tochtje met ons, en het leek ons mooi om eens zonder rouw in een rouwauto te mogen zitten. Na het filmpje tikken we verder (de muziek die je hoort is btw van Tim de Vries).

Over Gré

Wij kennen Gré vooral door haar reacties op onze artikelen. Al bijna vier jaar voorziet ze ons per mail en onder de stukken van tips en commentaar. Haar rol als uitvaartverzorger was nieuw voor ons.

Gré is voor uitvaartverzorger LUVU het vaste aanspreekpunt in de Zaanstreek. Ze woont in Westzaan en ze weet uit ervaring dat bijvoorbeeld Westzaners liever het dorp niet verlaten na hun overlijden. Zij zorgt ervoor dat dat niet hoeft.

Oproepje

Als je zelf een pareltje van een auto hebt waarin wij een keer mee mogen rijden: we houden ons aanbevolen! Mail naar deorkaan@gmail.com

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Wat een prachtige auto en bijzonder dat hij is gebruikt tijdens de begrafenisstoet van prinses Diana. Een bijzondere auto kan een mooie bijdrage zijn aan een uitvaart, denk ik. Vooral als de overledene zelf ook iets met auto’s had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *