Eerste halve finalisten FEBO Zaanstad Cup bekend

Op de 3e avond van de FEBO Zaanstad Cup zijn de eerste beslissingen in de poules gevallen op en rondom de velden van vv Assendelft.

VV Assendelft en Sporting Krommenie plaatsten zich bij de mannen, Zaandijk en (alweer) Assendelft kwalificeerden zich bij de vrouwen

Poule A heren

Titelhouder vv Assendelft wist zich uiteindelijk goed te herstellen van de matige start van afgelopen dinsdag. De cruciale wedstrijd tegen WSV’30 werd met 2-0 gewonnen, waarna de 4-1 winst op Rood Wit Zaanstad voldoende was voor een plek in de halve finale. Het onderlinge resultaat met RCZ en WSV’30 (zat), die beiden een goede indruk achterlieten en ook op 9 punten eindigden, gaf uiteindelijk de doorslag

Poule B heren

De tegenstander van vv Assendelft in de halve wordt Sporting Krommenie (zon). Gisteren kwamen zij in de stromende regen in actie tegen ZCFC en deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen. Het doelsaldo van de ploeg van Jordi van Beek was beter dan van WSV’30 (zon) die na een 3-1 overwinning op vv Jisp ook op 7 punten eindigde.

Poule A vrouwen

Ook op de 3e avond werd er weer volop gescoord bij de vrouwen. Favoriet zvv Zaandijk maakte veel indruk en met 4 gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +21 plaatste de ploeg zich voor de halve finale. Ook de vrouwen van vv Assendelft gaan naar de halve finale.  Door een beter doelsaldo dan Hercules Zaandam eindigde zij op de 2e plek in de poule. 

De tegenstanders in de halve finale worden vanavond bekend als de laatste poulewedstrijden plaats vinden. Dan worden ook de andere halve finalisten bij de heren bekend. 

Klik hier voor alle uitslagen en het gehele programma van de Zaanstad Cup

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *