Eerste rang bij Sail: Zaanse Zonnebloemers

Bij afvalverwerking Nauerna zal niet iedereen direct denken aan een A-locatie met fijne hapjes, dito drank, geweldig vermaak en perfecte gastheren en gastvrouwen.

Toch kunnen wij er vandaag echt niks anders van maken.

sail zonnebloemOp het riante terras aan het Noordzeekanaal konden vandaag een hoop mensen genieten van de prachtige schepen en bootjes en van een vlekkeloze ontvangst.

Onder de genodigden waren 100 mensen die zich aanmeldden via de Zonnebloem. En daar hadden degenen die wij spraken geen spijt van.

Zonnig bestuurslid activiteiten, Carolina van Steen, lacht:

sail zonnebloem

Carolina van Steen met twee knappe heren.

“Hier is het heerlijk ontspannen. In aanloop was het af en toe stressen: het vervoer moest geregeld, hoe komen de mensen die slecht ter been zijn op het terras… dat ligt nu achter ons.

Er zijn alleen maar blije gezichten!”

Op Facebook vonden wij de foto’s van Carolina. Die spreken voor zich.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Cornelis wijngaarden

    Lekker op zo’n gifbelt , ach die mensen zijn toch al ziek , ja toch ??
    Uiteindelijk kiezen is het hun eigen verantwoording om daar te verblijven op de gifbelt .
    Ik weet trouwens niet of de zonnebloem de mensen op de hoogte heeft gebracht van de zware verontreiniging die daar uit de grond verdampt en dat je inademd . Ik zal daar in ieder geval nooit gaan recreëren want mij maak je niet wijs dat het geen gevaar opleverd voor de volksgezondheid . Nou ze hebben genoten in ieder geval van SAIL 2015 .
    Hopen dat het later geen narigheid opleverd , ik pas in ieder geval voor die locatie . Nu niet en nooit niet zal ik daar lekker gaan zitten of recreëren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *