Eigen première voor Zaanse Bana!

De bloedmooie chihuahua is 5 jaar oud, ze weegt 3 kilo, ze is professioneel tot op het bot en ze is een visitekaartje voor Zaanstad!

De zacht behaarde actrice draagt ‘Marokkaanse Bruiloft’, de nieuwe romantische speelfilm van Johan Neijenhuis. 2 juni komt de film in de bioscoop. Maar… de echt belangrijke première zal plaatsvinden in Zaandam op zondag 5 juni om 10:00 uur in Pathé. De rode loper gaat dan uit voor de veelzijdige viervoeter en… na afloop kan je Baan ontmoeten in de foyer. Heel misschien geeft ze je een poottekening! Wij zijn erbij, kom ook!

Verzeker je hier van een kaartje voor deze unieke première door het gewenste aantal kaartjes maal 8 euro over te maken!

Haar baasje in de film is Pip Pellens, maar haar echte baasje is de Zaanse Sarah Angenent en die is terecht verschrikkelijk trots op haar artiest. Eerder liet ze De Orkaan weten:

‘Ik krijg veel complimenten over haar. Ze blaft op commando. Dat heeft ze nog maar net geleerd en dat ging goed! Ook heeft ze een eigen shot waarin ze langs de tafeltjes loopt, onderweg stopt en haar koppie scheefhoudt.’

Hier is Bana op de filmset:

Sarah Angenent: Bana op de set

Bana heeft geen toneelschool gedaan, maar ze doet in Zaandam een doorlopende cursus sport en spel. Ze werd ontdekt toen Sarah reageerde op een oproep van een castingbureau voor dieren. 

De kleine actrice beschikt niet over een stamboom, maar ze heeft een goed hart. Als vrijwilliger in De Sluis hielp ze nieuwkomers over hun angst voor honden heen. 

Bana heeft wel al een eigen Instagram-account.

Sarah Angenent. Wat is ze mooi!
Sarah Angenent: Bana met Pip Pellens
Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *