Eind 2017 duidelijkheid over toekomst ZCFC

Pas eind 2017 – dus halverwege het volgend voetbalseizoen – zal duidelijk worden of ZCFC gaat verhuizen van sportpark Kalverhoek dat ze de eerste jaren gaat delen met betaald voetbalclub AZ.

Dat antwoordt het college van B&W op vragen van SP-raadslid Roland van Braam die om duidelijkheid voor ZCFC vroeg aangezien hij “onrust” bij de voetbalclub bespeurde. Dat was weer het gevolg van de plannen van AZ om zo snel mogelijk het hele sportpark voor zichzelf te hebben.

Het college zegt wel “kansen voor herhuisvesting” te zien maar “een verhuizing is echter nog zo onzeker dat het niet zinvol is op dit moment te speculeren over een mogelijke locatie.”

Met AZ en ZCFC is afgesproken dat er eind 2017 duidelijkheid is over het al dan niet verhuizen van ZCFC.

Van een verstoorde relatie tussen AZ en ZCFC is geen sprake aldus het college, over de term “wurggreep-constructie” die de SP gebruikt, zegt het college dat ze zich daarin niet herkent.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Mulder

  Waarin herkent het college zich wel ?

 • Schuitemaker

  Waarom een ijzige radiostilte op zcfc.nl? Voorzittersrubriek over 2015 verdwenen? Trainers die massaal taken hebben neergelegd? Convenanten getekend zonder terugkoppeling naar de leden? En nog veel meer onduidelijkheid?

  • De Orkaan

   We houden de zaak in de gaten, van de site: “Onderdeel van deze voorbereidingen is het evalueren van het afgelopen seizoen om daaruit lering te trekken en verbeteringen in o.a. de organisatie en communicatie te realiseren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *