Er wordt gebouwd! (Cultuurcluster?)

bouw plek cultuurcluster 620

Bekistingen, borden, hekken, een bouwkeet, een bewakingscamera, grondplaten, steigermateriaal en een waarschuwing dat de noodtrap van het station naar de parkeerplaats afgesloten wordt.

Wij kunnen, durven, mogen, willen het haast niet geloven: zou het dan echt…

Een emotioneel moment voor De Orkaan die ooit van start ging met een foto van dezelfde plek in februari 2014.

Maar alles wijst erop: de plek is van het cultuurcluster of, zoals sommigen het noemen: het cultuurhuis. Hieronder het bord: “trap afg. i.v.m. werkzaamheden vanaf 14-5-2018″.

Eén ding is zeker, op de 13e lopen wij de 42 heilige treden zeker 10 keer op en neer, de trap verdwijnt en komt waarschijnlijk noooooooit meer terug.

Vanaf het parkeerterrein. Links de bewakingscamera naast de trap, de keet en de bekisting.

En hier nogmaals vanaf de bovenkant van de trap.

3 Reacties op Er wordt gebouwd! (Cultuurcluster?)

  1. Erik Esteie says:

    Zal het niet voor de overbouwing van het spoor zijn, dat lijkt me namelijk logischer

    • De Orkaan says:

      Daar gaat onze scoop… (maar het klopt natuurlijk wel), aan de andere kant van het spoor zijn ook al de fundamenten geplaatst. De vraag is natuurlijk wel hoe de stromen passagiers naar AH en de andere kantoren en vanaf de fietsenstalling nu gaan lopen.

  2. Ha! Al die tijd werd ons als tegenstander verweten dat de bouw van het cult(d)uurcluster noodzakelijk was om de spooroverbouwing te realiseren. Hieruit blijkt precies het tegenovergestelde (het feit dat het ding er (nog altijd) NIET staat maakt het nu mogelijk om de spoorwegoverbouwing te realiseren)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>