European Blues Challenge 2020 in Zaantheater

De 10e editie van The European Blues Challenge zal in 2020 in het Zaantheater in Zaandam plaatsvinden.

Dat is vandaag bekendgemaakt door de Dutch Blues Foundation en de Stichting Blues-in-Zaanstad. Die laatste club gaat de challenge organiseren.

De European Blues Challenge is op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020. Aan de European Blues Challenge zullen naar verwachting blues acts uit 22 Europese landen deelnemen, die beoordeeld gaan worden door een internationale deskundige vakjury. Uit binnen- en buitenland worden ongeveer 1800 bezoekers verwacht.

De foto The Ragtime Rumours die het afgelopen weekend tijdens de 2018 editie in het Noorse Hell Nederland vertegenwoordigden en de Challenge 2018 won. Zij was de eerste Nederlandse band die de wedstrijd won.

Op de foto onder de besturen van de Dutch Blues Foundation (DBF) en de Stichting Blues-in-Zaanstad (BiZ) op vrijdag 2 maart 2018. V.l.n.r.: staand: Peter Tange, voorzitter BiZ, Lianne Ruijgrok, secretaris DBF, Karen Neumann, voorzitter DBF, Marcel van der Linden, penningmeester DBF, Paul Mooren, bestuurslid BiZ; zittend: Theo Schoegje, secretaris / penningmeester BiZ, Janny van Doorn, bestuurslid DBF en Dirk de Hen, bestuurslid DBF en adviseur BiZ. Op de foto ontbreekt: Paul Möhlmann, vice-voorzitter van de Stichting Blues-in-Zaanstad.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *