Feest! COV Zaanstreek 90 jaar!

Dit hele jaar pakt het klassieke 80-koppige koor COV Zaanstreek onder leiding van dirigent Gerrit Maas uit met bijzondere voorstellingen.

In maart mochten we genieten van het Passie Concert, aankomende zaterdagavond staan de St. Ceciliamis van Gounod, en na de pauze koorfragmenten uit beroemde opera’s op het programma.

Omlijst door het Promenade Orkest, het a capellakoor Cantabile Zaanstad, het harpensemble Arpa Chiara en professionele vocale solisten, belooft het een avond te worden die je niet mag missen.

Uit betrouwbare bron weten wij dat er nog enige kaarten zijn, dus mocht je zaterdag vanaf 20:00 uur in de Oostzijderkerk (dat is die bij ’t Saentje) nog geen plannen hebben: trakteer jezelf en laat je onderdompelen in Verdi, Rossini, Wagner en Donizetti.


Ook zingen?

Wij ontvingen ook een oproepje van het koor voor nieuwe aanwas. Wij plaatsen dat 1:1

De COV bestaat nu uit ongeveer 80 leden en wij zoeken nog naar uitbreiding. Een religieuze achtergrond is geen voorwaarde, wel dat u graag zingt en de muziek mooi vindt. Interesse? Elke eerste dinsdag van de maand kunt u vrijblijvend komen kijken, luisteren en ook mee oefenen. Na drie avonden kunt u besluiten of u lid wilt worden. Misschien wilt u alleen meezingen met één bepaalde uitvoering, ook dat is mogelijk.
Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de Noorderkerk, Heijermansstraat 127 Zaandam.
Onze ervaring is: het is fijn om samen muziek te maken. Zingen maakt blij!
Informatie: www.covz.nl; info@covz.nl; tel. 075 – 621 37 23.

Het koor in de Noorderkerk waar zij op dinsdagavond repeteren.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *