Feest! Nieuwsbrief gaat naar 3500 slimme mensen met hart voor Zaans nieuws

Elke vrijdagmiddag exact (zo ongeveer) 12.00 uur hangen we een slinger op als we de Orkaan-Nieuwsbrief de wereld inschieten.

In 2015, op zaterdag 28 november, stuurden we de eerste brief naar zesentwintig geïnteresseerden. Het exemplaar van vrijdag zal bij 3500 mensen afgeleverd worden! 

Hannes Willems van Breugem Bier schreef zich als 3500ste in. Daarvoor ontvangt hij een vette pluim! 

70.5% van de ontvangers opent de brief. ‘Average Open rate 70.5%’ noemen ze dat bij ons nieuwsbriefplatform Revue. En – al missen we die 29.5% verschrikkelijk – dat schijnt erg hoog te zijn! De redactie is blij met de positieve reacties (duimpjes omhoog) op de brief. Toen we afgelopen week plots een duimpje omlaag kregen met daarbij een onderbouwing: ‘tal van flutonderwerpen en weinig venijn’ waren we daarom ernstig van slag. 

Een vast format hebben we niet. Wel plaatsen we graag de uitgaansagenda ‘Waarheen’, de column(s), best gelezen stukken, en doorgaans ook wat rubrieken en Zaanse Minuutjes film.

Schrijf je ook (Gratis! Gratis!) in, en voorzie ons af en toe van een duimpje. Liefst omhoog, al kunnen we minder flut en meer venijn niet keihard beloven. 

Blij!

Het aantal bezoeken van De Orkaan, sinds 2014, is de is de twintigmiljoen gepasseerd (20.106.737), op Twitter hebben we 4894 volgers, via Facebook 8916, de filmpjes van het YouTube kanaal werden 1.050.093 keer bekeken (maar het aantal abonnees van 1192 mag wel wat omhoog), en de nieuwsbrief groeide in 323 nummers van 26 naar 3500 leden, o ja, ook hebben we 1436 volgers op Instagram, en dan hebben we het nog niet eens over De Orkaan Junior, RadioOrkaan en over KortZaans! Met elke lezer/kijker/luisteraart/tipgever zijn we blij. We doen het bij voorkeur samen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *